Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Runner Store

Nitecore VASILIKOS

Half Marathon Thiva Epaminondas

X-treme Stores
Cetilar
10 Οκτ 21 ← πίσω

2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021

2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021

* εγγραφές : https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=655a62b26230f2eecadce66f7239a043&l=GR&g=0


* δείτε επίσης : Παρουσίαση μεταλλίου και διαδρομών 2ου ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021

τα δώρα στους 12 νικητές και νικήτριες : Πλούσια δώρα από τα ZAKCRET Sports στο 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσας Trail Run 2021


Τεχνική ενημέρωση και όλες οι πληροφορίες για το 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021 που γίνεται αύριο!

---

Ο αγαπημένος λόφος όλου του Βόλου απέκτησε από το 2020 τον δικό του αγώνα!


Η Γορίτσα, το μέρος που όποιος έχει επισκεφτεί τον Βόλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάει εκεί, θα φιλοξενήσει το 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021 την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.


Αποστάσεις αγώνων

6.000 μέτρα,

και 16.500 μέτρα.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Σε περίπτωση που τα μέτρα της Πολιτείας που θα ισχύουν στην ημερομηνία του αγώνα, δεν θα επιτρέπουν τη διεξαγωγή του, ο αγώνας θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία.

Κάθε συμμετέχοντας οφείλει να παρουσιάσει τα πιστοποιητικά που απαιτούνται από τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ (εμβολιασμού ή νόσησης ή PCR tedt ή rapid test), σύμφωνα με τους κανονισμούς που θα έχουν διαμορφωθεί από τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ στις 10 Οκτωβρίου 2021. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας δεν παρουσιάσει τα πιστοποιητικά, η διοργάνωση υποχρεούται να μη κάνει δεκτή τη συμμετοχή του, καθώς η διοργάνωση οφείλει να εφαρμόζει τους κανονισμούς της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ για τους αγώνες δρόμου.


Λόγω των κανονισμών της ΓΓΑ που επιτρέπει μέχρι δύο παράλληλους αγώνες, ο αγώνας των 2.100 μέτρων «Ανάβαση Γορίτσας», δεν θα γίνει φέτος, και θα επιστρέψει στη διοργάνωση του 2022.
Ο 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021 θα γίνει με την σφραγίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του συλλόγου που γράφει ιστορία εδώ και 32 χρόνια. Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).Πολύτιμη θα είναι για μία ακόμη φορά όπως σε κάθε διοργάνωση και εκδήλωση που γίνεται στη Μαγνησία, η υποστήριξη και η κάλυψη από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας.

Μέγας χορηγός του αγώνα : Όμιλος ΗρακλήςΏρες εκκίνησης :

16.500 μέτρα TRAIL : 10.00πμ

6.000 μέτρα TRAIL : 10.30πμ ή λίγο αργότερα, ανάλογα του πρωτοκόλλου

Χώρος συνάντησης, εκκίνησης - τερματισμού : οι πρόποδες του λόφου Γορίτσας Βόλου, δίπλα από το στάδιο ΕΑΚ Βόλου, το κολυμβητήριο, το σκοπευτήριο και τους προσκόπους.

Ποσό συμμετοχής

16.500 μέτρα TRAIL : 10 ευρώ.

6.000 μέτρα TRAIL : 5 ευρώ.Συνολικό όριο συμμετοχών και για τους δύο αγώνες ορίζεται ο αριθμός των 300 δρομέων ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Οι εγγραφές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν 300 ολοκληρωμένες εγγραφές, και θα ακυρωθούν οι εκκρεμείς. Αν δεν έχουν συμπληρωθεί 300 εγγραφές, αυτές θα κλείσουν στις 4 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα λάβουν το ειδικό κατασκευασμένο μετάλλιο, συλλεκτικό μόνο για τον αγώνα του 2021, διαφορετικό από του 2020, εμπνευσμένο από τον όμορφο λόφο μας, και από τα αρχαία που δεσπόζουν σε αυτόν. Όλοι οι συμμετέχοντες και των δύο αγώνων θα λάβουν αναμνηστικό t-shirt για τον αγώνα του 2021.


* εγγραφές: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=655a62b26230f2eecadce66f7239a043&l=GR&g=0Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, εγγραφές θα γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.Η τελική κατάταξη - αποτελέσματα από κάθε απόσταση θα γίνουν γνωστά μόλις τερματίσουν όλοι οι δρομείς επειδή θα ληφθεί υπόψη ο καθαρός χρόνος κάθε δρομέα καθώς όλοι θα ξεκινήσουν σε διαφορετική ώρα. Δηλαδή αυτός που θα τερματίσει χρονικά πρώτος ενδέχεται να μην είναι ο νικητής του αγώνα, αν ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα από άλλους δρομείς. Για αυτόν τον λόγο, κανένας αθλητής δεν χρειάζεται να βιαστεί να ξεκινήσει. Ο κανονισμός αυτός υπάρχει όπως και σε κάθε αγώνα, λόγω του covid.

Σηματοδότηση:

Η διαδρομή θα είναι άψογα σηματοδοτημένη με χαρτόνια και κορδέλες που αφαιρεθούν μόλις λήξει ο αγώνας, ώστε να μην υπάρξει ρύπανση, καθώς και για να μην υπάρξει βάψιμο των δρόμων.

 

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν με την συναίνεση των γονέων.


Όλοι οι αθλητές και οι θεατές μπoρούν να απολαύσουν και μπάνιο στη θάλασσα, στις παραλίες με Γαλάζια Σημαία Άναυρος και Πλάκες, που βρίσκονται σε απόσταση 800 μέτρων από τη Γορίτσα.Έξτρα κανονισμοί για τον covid


Σε περίπτωση που η Πολιτεία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (10 Οκτωβρίου 2021) θα έχει διαφοροποιήσει ή προσθέσει νέους κανόνες για τον covid που δεν ίσχυαν κατά τη δημοσίευση της προκήρυξης, θα υπάρξουν οι ανάλογες απαιτούμενες προσαρμογές στη διεξαγωγή του αγώνα.

----


-Η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook: https://www.facebook.com/sdyvolou/


Η σελίδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας στο facebook: https://www.facebook.com/%CE%9...

Μέγας χορηγός του αγώνα : Όμιλος Ηρακλής


Χορηγός επικοινωνίας: RunningNews.gr

Παράδοση αριθμών - 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021.

Η παράδοση των αριθμών, t-shirts κλπ θα γίνει στο κατάστημα ZAKCRET sports Δημητριάδος 164 το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ώρες 16:00 έως 18:00.

Θυμίζουμε ότι το ZAKCRET sports είναι χορηγός του αγώνα, και προσφέρει 12 δώρα στους 3 πρώτους νικητές και στις 3 πρώτες νικήτριες των δύο αγώνων.

Για την παράδοση των πακέτων είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού νόσησης 6μήνου, ή PCR 72 ωρών, ή rapid test 48 ωρών, βάσει των κανονισμών της ΓΓΑ με τους οποίους πήρε άδεια διεξαγωγής το 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021. Βάσει των ίδιων κανονισμών, για τους ανήλικους αρκεί self test 24 ωρών.

Για τους αθλητές εκτός Μαγνησίας, παράδοση των πακέτων με τους ίδιους όρους θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης.

Οι εγγραφές για τον αγώνα συνεχίζονται στο λινκ https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx...

Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, εγγραφές γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

---

Θυμηθείτε εδώ όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα της 11ης Οκτωβρίου 2020 :

Ο νέος ορεινός αγώνας του Βόλου 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival κέρδισε τις εντυπώσεις!
.
Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο: 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival 2020

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της World Athletics χωρίς Τεντόγλου και χωρίς βάδην! 25 Χρόνια Μαραθώνιος

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Γίνε πιο δυνατός δρομέας με αυτά τα 8 Tips! Cardio Προπόνηση – Ποια είναι τα Είδη Cardio, τα 6 Σημαντικά Οφέλη και οι 7 Καλύτερες Ασκήσεις
Γιάννης Δημόπουλος, Ανάργυρος Βερδηλος, μιλάνε στο RunningNews.gr για το 4ο Vamvakou Mountain Run! Σπύρος Ανδριόπουλος: Τα πανελλήνια ρεκόρ που κρατάνε 35 και 36 χρόνια…
Nutrition News

Salomon

Πρέπει να διαβάσετε
15 Ιουν 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
30 Μαϊ 24
Styx Trail Race 2024: Ο πιο μουσικός αγώνας ορεινού τρεξίματος
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΔΙΑΒΑ", σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώνει το Styx Trail Race 2024, powered by The NorthFace, ως μέρος του Helmos Mountain Festival. Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
23 Μαϊ 24
16 Ιουνίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας),

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse