Axios Running Festival
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Mizuno Neo Zen

Saucony TRIUMPH 22

Carnation Vican

Evxidas

Lefkada Green Half Marathon

Solygios Dromos

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores
09 Οκτ 22 ← πίσω

2.47.23 ο Χουβαρδάς στο Μόναχο. Πέτυχε το 2 στα 7 με άνεση. Εντός στόχου για το ρεκόρ Γκίνες

Μετά την Κολονία, που μάλλον ήταν το …ζέσταμα (την προηγούμενη Κυριακή έτρεξε σε 2.55 : Επιτυχημένα με 2:55:13 ξεκίνησε ο Κώστας Χουβαρδάς το «CHALLENGE 7BELOW3» ) ο Κώστας Χουβαρδάς, ολοκλήρωσε με τον εντυπωσιακό χρόνο 2.47.23,  το δεύτερο συνεχόμενο Μαραθώνιο Κάτω από 3 ώρες στο Μόναχο.  


Λίγο μετά τον τερματισμό μας είπε : «ξεκίνησα κλασσικά σε έναν ρυθμό 4’ / χλμ για να κάνω έναν συντηρητικό αγώνα. Κανονικά μετά το μισό έπρεπε να κόψω εντελως και να πάω για ένα χρόνο 2.55-57.


Απλά είχε τέλειες συνθήκες, αισθανόμουν εντελώς άνετα και κράτησα το ρυθμό μου μέχρι τέλους. Η αλήθεια είναι πως δεν έκοψα αλλά ήταν εντελώς διαχειρίσιμη η κούρσα σε καμία περίπτωση δεν κινήθηκα οριακά αλλά φυλάχτηκα. Σήμερα ήταν μια ευκαιρία να πετύχω ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ απλά αποφάσισα να μην πιέσω άλλο γιατί ακολουθούν άλλοι 5 συνεχόμενοι Μαραθώνιοι και η συσσωρευμένη κούραση θα με δυσκολέψει.»


Την επόμενη Κυριακή 16/10 ο Κώστας Χουβαρδάς αγωνίζεται στο Άμστερνταμ για το 3/7 στο δρόμο του για το βιβλίο Γκίνες!

* Στο Μόναχο πολλές ήταν οι Ελληνικές συμμετοχές. Θα τις δούμε όλες σε νέο θέμα. Edit : δείτε εδώ : Οι 42 Έλληνες του Μαραθωνίου Μονάχου, και το 31:15 του Τσάκαλου στα 10 χιλιόμετρα.



Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Πρόγραμμα Ασκήσεων για Αύξηση Μεταβολισμού Όταν Δεν Έχεις Χρόνο! Yoga. Από τον Καναπέ στην Αποκατάσταση

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Κυνηγώντας το όνειρο. Ο Στέφανος Αντωνάκης σχολιάζει τους αγώνες που έρχονται, και δίνει περάσματα για τους Μαραθωνίους 13ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών. Ανάλυση και σχόλια για 50 δρομείς
Σαρακοστή και…Χαλβάς με Πρωτεΐνη! Δοκιμάζουμε το Mizuno Neo Zen: Το νέο προπονητικό παπούτσι έκπληξη!
Nutrition News

Thessaloniki Half Marathon

Life Run

Πρέπει να διαβάσετε
24 Φεβ 25
On Cloudsurfer 2: Η άνεση που κερδίζει στα καθημερινά μας χιλιόμετρα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο On Cloudsurfer 2 είναι επί τέλους εδώ, βελτιωμένο , πιο μαλακό και άνετο για τα καθημερινά μας χιλιόμετρα. Δεν είναι τυχαίο που η On το λάνσαρε με μότο "soft wins" καθώς αυτή είναι και η αίσθηση που σου αφήνει απο τα πρώτα χιλιόμετρα.
19 Φεβ 25
30 Μαρτίου τρέχουμε στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025»
PepsiCo Gives Back: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCo Hellas διοργανώνει Αγώνες Δρόμου για όλους! Το «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025 - Run Smile Repeat» θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
04 Φεβ 25
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
28 Ιαν 25
Αραφήνειος Δρόμος 2025: Στις 23 Μαρτίου τρέχουμε στην ομορφότερη δρομική διαδρομή της Ανατολικής Αττικής
Ο Αραφήνειος Δρόμος διεξάγεται για 9η χρονιά στη Ραφήνα με διοργανωτές τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον σύλλογο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ . Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού στις αποστάσεις των 10χλμ και 5χλμ καθώς και 1χλμ για παιδιά.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse