Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Runner Store

Heday Road

Konitsa

X-treme Stores
UltraMag
09 Δεκ 23 ← πίσω

9ος Νυχτερινός Δρόμος Χανίων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

9ου Νυχτερινού Δρόμου Χανίων

 

«Με τα φώτα της πόλης μας φωτίζουμε τον δρόμο του αθλητισμού»

9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.) διοργανώνει, σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, τον 9ο Νυχτερινό Δρόμο Χανίων, το 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

 

Περιλαμβάνονται δύο αγώνες:

Αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ.

Ώρα εκκίνησης: 17:00

Καταληκτική ώρα τερματισμού: 18:00

 

Περιγραφή διαδρομής

Με αφετηρία το Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων οι δρομείς διασχίζουν τις οδούς: Ακτή Τομπάζη - Ακτή Ενώσεως - Δευκαλίωνος - Ακτή Μιαούλη – Μαριδάκη - Κοκότση - Ηρώων Πολυτεχνείου - Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) - Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας) - Πλατεία Δημοτικής Αγοράς - Χατζημιχάλη  Γιάνναρη - Σκαλίδη - Πειραιώς – Πλατεία Τάλω - Ακτή Κουντουριώτη και  τερματίζουν στο  Γιαλί Τζαμισί. 

 

Σταθμός νερού

Σταθμός νερού θα υπάρχει στο 2,5 χλμ. της διαδρομής.

 

Διακρίσεις –Κατηγορίες  για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ. 

Κύπελλα: στους τρείς (3) πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών, στις τρείς (3) πρώτες της γενικής κατάταξης γυναικών, στα 3 πρώτα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, στα 3 πρώτα αγόρια και στα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας ως εξής:

1. Γενική κατάταξη Ανδρών 

2. Γενική κατάταξη Γυναικών

3. Κατηγορία Αγοριών Λυκείου

4. Κατηγορία Κοριτσιών Λυκείου

5. Κατηγορία Αγοριών Γυμνασίου

6. Κατηγορία Κοριτσιών Γυμνασίου

7. Κατηγορία Α.Μ.Ε.Α. 

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος/α στον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι/ες το 2011 και μετά). Οι δρομείς μικρότερων ηλικιών πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικες.

Προσοχή: Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ. οι θέσεις συμμετοχής ανέρχονται σε τριακόσιες (300) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή.

 

Παροχές πακέτου  συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ.

- Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (Ανδρικό – Γυναικείο).                                                                                                                                

- Αριθμός συμμετοχής

- Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

- Αναμνηστικό μετάλλιο

- Αναμνηστικό δίπλωμα

- Παροχή νερού, χυμών, αναψυκτικών, και τροφών   αποκατάστασης

- Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

 

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

Ώρα εκκίνησης: 17:30

Καταληκτική ώρα τερματισμού: 19:00

 

Περιγραφή διαδρομής

 

Η διαδρομή του Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. είναι εκείνη του Αγώνα των 5 χλμ., την οποία οι δρομείς θα διατρέξουν δύο φορές Συγκεκριμένα:

Με αφετηρία το Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων οι δρομείς διασχίζουν τις οδούς: Ακτή Τομπάζη - Ακτή Ενώσεως - Δευκαλίωνος - Ακτή Μιαούλη – Μαριδάκη - Κοκότση - Ηρώων Πολυτεχνείου - Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) - Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας) - Πλατεία Δημοτικής Αγοράς -  Χατζημιχάλη  Γιάνναρη -  Σκαλίδη - Πειραιώς - Πλατεία Τάλω - Ακτή Κουντουριώτη, επιστρέφουν στο  Γιαλί Τζαμισί και επαναλαμβάνουν Ακτή Τομπάζη - Ακτή Ενώσεως - Δευκαλίωνος - Ακτή Μιαούλη – Μαριδάκη - Κοκότση - Ηρώων Πολυτεχνείου - Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) - Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας) - Πλατεία Δημοτικής Αγοράς - Χατζημιχάλη  Γιάνναρη - Σκαλίδη - Πειραιώς – Πλατεία Τάλω - Ακτή Κουντουριώτη και τερματίζουν στο  Γιαλί Τζαμισί.

 

Σταθμοί νερού

Σταθμοί νερού θα υπάρχουν στο 2,5 χλμ. και στο 7,5 χλμ. της διαδρομής.

 

Διακρίσεις – Κατηγορίες για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.

Κύπελλα: στους τρείς (3) πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών, στις τρείς (3) πρώτες της γενικής κατάταξης γυναικών, στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες κάθε ηλικιακής κατηγορίας ως εξής: 

1.  Γενική κατάταξη Ανδρών

2. Γενική κατάταξη Γυναικών

3. Κατηγορίες Ανδρών: έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60-69 ετών, 70+ ετών

4. Κατηγορίες Γυναικών: έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60-69 ετών, 70+ ετών

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος/α στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι/ες το 2005  και μετά).

Προσοχή: Στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. οι θέσεις συμμετοχής ανέρχονται σε τριακόσιες (300) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή.

 

Παροχές πακέτου συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ.

- Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (Ανδρικό – Γυναικείο).

- Αριθμός συμμετοχής

- Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

- Αναμνηστικό μετάλλιο

- Αναμνηστικό δίπλωμα

- Παροχή νερού, χυμών, αναψυκτικών, τζελ (maurten) και τροφών αποκατάστασης

- Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

 

Απονομές 19.15.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

 

Α) Δηλώσεις Συμμετοχής.

-Ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=cd0b38ee177b29750bedde0a7b2af604 εγγραφή και για τους δύο αγώνες έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα  23.59.

 

Β) Αντίτιμο Συμμετοχής.

- Για τον Αγώνα Δρόμου  10 χλμ. το αντίτιμο συμμετοχής είναι:  8€.  Για τα μέλη του ΣΔΥΧ είναι  6€  (εφόσον έχουν πληρώσει ή πληρώσουν την συνδρομή των 5€ του 2023).

- Για τον Αγώνα Δρόμου  5 χλμ. το αντίτιμο συμμετοχής είναι:  6€.  Για τα μέλη του ΣΔΥΧ είναι  4€  (εφόσον έχουν πληρώσει ή πληρώσουν την συνδρομή των 5€ του 2023).

Προσοχή: Η συμμετοχή για μαθητές/τριες Γυμνασίου, Λυκείου, Δημοτικού και για  ΑΜΕΑ στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. είναι δωρεάν.

            

Το αντίτιμο συμμετοχής μπορεί να καταβληθεί:

Η πληρωμή του αντιτίμου θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά (πληρωμή με κάρτα) κατά την εγγραφή σας και πριν την ολοκλήρωση της.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός δρομέα σε κάποιον αγώνα θα πρέπει να καταβληθεί το ακριβές αντίτιμο της συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα. της επιλογής του. Τις επόμενες ημέρες ο δρομέας θα λάβει e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής του. .

Πιθανά έξοδα κατάθεσης  βαρύνουν τον καταθέτη. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο θα ακυρώνεται. 

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για κοινωνικό – αθλητικό  σκοπό.

 Πολιτική ακυρώσεων.

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας ο αγώνας μεταφέρεται στις 16 Δεκεμβρίου 2023.

Σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης του αγώνα με ευθύνη του διοργανωτή ή ένεκα ιδιαίτερων λόγων θα δοθεί η δυνατότητα σε κάθε συμμετέχοντα/ουσα να επιλέξει είτε την επιστροφή του αντίτιμου συμμετοχής (πλην των εξόδων τραπέζης) είτε τη μεταφορά του στη Διοργάνωση του 2024. Σε καμία άλλη περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής δε γίνεται επιστροφή του αντιτίμου.

Γ) Παραλαβή πακέτου συμμετοχής.

Υποχρεωτική είναι η παραλαβή από τους συμμετέχοντες του πακέτου συμμετοχής τους από τα Γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. την Παρασκευή 8-12-2023 και ώρες 17:00 – 20:00 και το Σάββατο 9-12-2023 και ώρες 9:30 – 12:00

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο συμμετέχοντα.

Όλοι οι δρομείς υποχρεωτικά τρέχουν με πλήρη αθλητική περιβολή.

 

Δ) Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

Θα υπάρξει δυνατότητα φύλαξης προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια των αγώνων, στον χώρο της εκκίνησης.

 

Ε) Υγειονομική Κάλυψη.

Θα διατίθενται ασθενοφόρο και διασώστες για ιατρική κάλυψη σε όλες τις διαδρομές.

 

Ζ) Υπευθυνότητα Δρομέα.

Έχω λάβει γνώσει της προκήρυξης και αποδέχομαι τους κανονισμούς του αθλήματος και του αγώνα. Είμαι απολύτως υγιής και ικανός να συμμετέχω στο Νυκτερινό Αγώνα 2023. Συμμετέχω στον αγώνα αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Αναγνωρίζω ότι οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη απέναντι μου σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας αγωνιστικού υλικού, τραυματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα ή πριν και μετά αυτού, κατά την διάρκεια παραμονής μου σε χώρους ευθύνης του διοργανωτή.

 

Η) Διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής πρέπει να είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων προς τον ΣΔΥΧ μέσω του τρίτου προσώπου.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF & της AIMS. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.

 

Ι) Παροχή Πληροφοριών.

Για  κάθε πληροφορία   και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κα  Ελένη Πολυχρονάκη (τηλ. 6944424972)  ή  με τον Κο  Μάνο Γρυφάκη (τηλ.: 6945587822).

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Foam Rollers: Η χρήσιμη συμβολή τους στην αποκατάσταση και χαλάρωση των μυών και οι 8 πιο Αποτελεσματικές Ασκήσεις! Δοκιμάζουμε το La Sportiva Prodigio - Ένας λόγος για να πάρουμε τα βουνά

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Από τα Στάδια στην Τεχνολογία: Πρωτοπόροι Χορηγοί στον Αθλητικό Κόσμο Υπολογιστής - Πόσο γρήγορα θα τρέχατε στο απόγειο της καριέρας σας;
Οι 5 πιο κοινές αιτίες που προκαλούν πόνο στη πλάτη και πως θα τις αντιμετωπίσετε Μάθε τα πάντα για την Προπόνηση και Αποκατάσταση με Μυϊκή Ηλεκτροδιέγερση – Νέο COMPEX Mini με Bluetooth στο ThinkFit.gr!
Nutrition News

Run for the Kids with Disabilities

SUUNTO

B2RUN

Thessaloniki Night Half Marathon

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
22 Μαϊ 24
B2Run Aθens 2024: Το μεγαλύτερο Corporate Running Party έρχεται για 4η φορά στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιουνίου
Στις 18 Ιουνίου προσθέστε στο καλεντάρι της εταιρίας σας έναν διαφορετικό εταιρικό αγώνα δρόμου, που όχι μόνο σας προπονεί, αλλά παράλληλα βελτιώνει τις σχέσεις και την καθημερινότητα με τους συναδέλφους σας
16 Μαϊ 24
16 Ιουνίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας),
15 Μαϊ 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
14 Μαϊ 24
Κυριακή 26 Μαΐου στη Θήβα ο 3ος αγώνας δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι»
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της δομής «Γέφυρα» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία διοργανώνει στις 26 Μαΐου 2024 στην πόλη της Θήβας τον 3ο αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι», μια διοργάνωση εφαλτήριο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των ΑμεΑ σε αγώνες δρόμου και άλλες μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις.
01 Μαϊ 24
Ραντεβού 19 Μαϊου στην Κηφισιά για τους αγώνες δρόμου προσφοράς «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2024 - Run Smile Repeat»
PepsiCo Gives Back: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCo Hellas διοργανώνει Αγώνες Δρόμου για όλους! Το «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2024 - Run Smile Repeat» θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse