Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Runner StoreVartholomio Triathlon

X-treme Stores
Cognifuel
24 Σεπ 23 ← πίσω

Σκιάδεια 2023

Για το 2023 ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ιστορική διαδρομή απόστασης 5100μ. στην Παιανία (εκκίνηση και τερματισμός Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου), με ώρα έναρξης 10.00πμ.

10:10 Αγώνας δρόμου 500 m για παιδιά δημοτικού

10:29 Αγώνας δρόμου 1700 m για παιδιά γυμνασίου λυκείου

10:30 Αγώνας δρόμου 5100 m για άντρες γυναίκες

Η παράδοση των αριθμών συμμετοχής θα γίνει ως εξής:

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 από το κατάστημα "Runner Store", το οποίο βρίσκεται στο Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) και από ώρες 11.00 έως 13.00 καθώς και από 18.00 έως 20.00.

Και τέλος το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα 18.00, στο Pasta Party της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της Παιανίας (Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου). Στο πάρτι θα υπάρξει πλούσια υδανθράκωση η οποία θα συνοδεύεται από άφθονο ποτό και μουσική από επαγγελματία DJ.

Προσοχή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και πριν την έναρξη των αγώνων (08.30 – 09.00), θα υπάρξει περιορισμένη δυνατότητα παράδοσης αριθμών συμμετοχής.

Το σημείο εκκίνησης – τερματισμού και χώρος διεξαγωγής του Pasta Party φαίνεται εδώ:
https://maps.app.goo.gl/2o5oXQp9tgg8cfL97

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

(Π.Α.Ο.ΔΗ.Π.)

ΔΗΜΟΣ
ΠΑΙΑΝΙΑΣ

 

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 

 

Ο Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας, διοργανώνει τους «Αγώνες Δρόμου - Σκιάδεια 2023», στη μνήμη του Βαλκανιονίκη Αθλητή Γιάννη Σκιαδά.

Φορέας υλοποίησης είναι ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας, με συν-διοργανωτές τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς φορείς της πόλης.

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2023 – Αγώνες Δρόμου στη μνήμη του Βαλκανιονίκη αθλητή Γιάννη Σκιαδά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου (Κεντρική Πλατεία Παιανίας)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Οι ακριβείς ώρες εκκίνησης των αγώνων και το αναλυτικό πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΡΟΜΩΝ:

 

500 μέτρα        

:

για παιδιά αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2014-2017  (Α-Β-Γ & Δ Δημοτικού).

1.000 μέτρα        

:

για παιδιά αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2012 – 2013 (Ε-ΣΤ  Δημοτικού).

1.700 μέτρα   

:

για παιδιά αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2006 – 2011 (Γυμνάσιο - Λύκειο).

5.000 μέτρα  

:

για Ενήλικες και Αθλητές (Άνδρες, Γυναίκες 18 – 39 ετών/ 40 – 49 ετών/ 50 – 59 ετών/ 60 και άνω) -  Αγώνας των 1.667μ  (Χ 3 Στροφές).

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι αγώνες είναι ανοιχτοί σε οποιονδήποτε θέλει να λάβει μέρος, η συμμετοχή είναι  ελεύθερη σε όλες τις κατηγορίες, με βασική προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής και έχουν υποβληθεί πρόσφατα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που τους επιτρέπουν την συμμετοχή τους σε αγώνες.

Για τους ανήλικους συμμετέχοντες αθλητές απαιτείται η συμπλήρωση της αίτηση εγγραφής στους αγώνες,  από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα και φροντίδα και συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους (έγγραφη συγκατάθεση γονέων). Η αίτηση εγγραφής θα μοιραστεί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παιανίας. Για τους μαθητές θα υπάρχει η δυνατότητα και ηλεκτρονικής αίτησης.

Όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες θα αγωνιστούν με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο & μπλουζάκι. Απονομή μεταλλίων θα γίνει στους 3 πρώτους νικητές ανά αγώνα, φύλο και κατηγορία (αγόρια/κορίτσια στα 1.500μ για Γυμνάσια/Λύκεια, άνδρες/γυναίκες στα 5.000μ), καθώς και στους 3 πρώτους (άνδρες και γυναίκες) της γενικής κατάταξης των 5χλμ. Κύπελλο θα δοθεί στους 1ους νικητές των 5χλμ. Η συμμετοχή στα 1.500μ. δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και επομένως δεν θα απονεμηθούν έπαθλα για αυτόν τον Αγώνα.

Στους παιδικούς αγώνες ΔΕΝ θα γίνουν βραβεύσεις και δεν θα υπάρχουν νικητές με στόχο την συμμετοχή όλων των παιδιών στα αθλητικά δρώμενα με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε Όλοι Νικητές». Όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Στον αγώνα των 5.100μ. θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από εταιρεία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς των 5χλμ θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής.

 

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: Για όλους τους αγώνες θα υπάρχουν ηλεκτρονικοί χάρτες των διαδρομών οι οποίοι θα αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Υδροδοσία): Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με εμφιαλωμένο νερό κατά μήκος της διαδρομής (Εκκίνηση – Τερματισμός )

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Στη διοργάνωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα ισχύουν κατά την ημέρα του αγώνα. Θα υπάρχει σταθμός Α' Βοηθειών κατά την διεξαγωγή των αγώνων. Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη (υγεία, ασφάλιση, ασφάλεια  πραγμάτων και χρημάτων).

 

ΧΩΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ: Κοντά στην Εκκίνηση/ Τερματισμό θα υπάρχει χώρος επιτηρήσεις προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα επιτηρείται, σας συνιστούμε να μην έχετε αντικείμενα αξίας ή χρήματα, μαζί με τα προσωπικά σας αντικείμενα.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ): 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο στο Link εγγραφών το οποίο φαίνεται στη συνέχεια, μέχρι τη στιγμή που αυτό θα κλειδώσει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, μπορούν να συμπληρώσουν σε ξεχωριστή φόρμα ηλεκτρονικής αίτησης την συμμετοχής τους.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι αριθμοί θα δοθούν την προηγούμενη μέρα σε χώρο και ώρα που θα ενημερώσει η οργανωτική επιτροπή.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην οργάνωση του αγώνα ως εθελοντές, μπορούν να στείλουν τη συμμετοχή τους στο email του Δήμου: npdd.paodip@gmail.com  ή να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί

Σε όλους τους εθελοντές θα μοιραστεί μπλουζάκι της διοργάνωσης.

 

LINK ΕΓΓΡΑΦΩΝ: https://event.athletopia.com/skiadeia2023

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Για κάθε είδους πληροφορία σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να απευθυνθείτε: email: npdd.paodip@gmail.com 

 


Για την Οργανωτική Επιτροπή

Κωνσταντίνα Βλάχου

Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού

Δήμου Παιανίας (Π.Α.Ο.Δ.Η.Π)
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Το mindset κάνει την διαφορά (Μindset makes the difference) Τα 4 « C » της αθλητικής ψυχολογίας για υψηλή απόδοση

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Προπόνηση + Ζέστη Από τα Στάδια στην Τεχνολογία: Πρωτοπόροι Χορηγοί στον Αθλητικό Κόσμο
Η Ψυχολογία του Μυϊκού Πόνου στον Αθλητισμό και το Τρέξιμο Cardio Προπόνηση – Ποια είναι τα Είδη Cardio, τα 6 Σημαντικά Οφέλη και οι 7 Καλύτερες Ασκήσεις
Nutrition News

Salomon

Πρέπει να διαβάσετε
15 Ιουν 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
30 Μαϊ 24
Styx Trail Race 2024: Ο πιο μουσικός αγώνας ορεινού τρεξίματος
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΔΙΑΒΑ", σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώνει το Styx Trail Race 2024, powered by The NorthFace, ως μέρος του Helmos Mountain Festival. Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
23 Μαϊ 24
16 Ιουνίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας),
22 Μαϊ 24
B2Run Aθens 2024: Το μεγαλύτερο Corporate Running Party έρχεται για 4η φορά στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιουνίου
Στις 18 Ιουνίου προσθέστε στο καλεντάρι της εταιρίας σας έναν διαφορετικό εταιρικό αγώνα δρόμου, που όχι μόνο σας προπονεί, αλλά παράλληλα βελτιώνει τις σχέσεις και την καθημερινότητα με τους συναδέλφους σας
14 Μαϊ 24
Κυριακή 26 Μαΐου στη Θήβα ο 3ος αγώνας δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι»
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της δομής «Γέφυρα» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία διοργανώνει στις 26 Μαΐου 2024 στην πόλη της Θήβας τον 3ο αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι», μια διοργάνωση εφαλτήριο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των ΑμεΑ σε αγώνες δρόμου και άλλες μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse