Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Άρθρα
Mizuno

Runner Store

Nitecore VASILIKOSSoligeios Dromos

To 10ari tou Parkou

Heday Road

Green Half Marathon

Konitsa

Evklios Agonas Vounou

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Cognifuel
28 Αυγ 23 ← πίσω

Προετοιμασία για τον Κλασικό Μαραθώνιο – Πώς οι Βιταμίνες του Συμπλέγματος Β, η Καφεΐνη και οι Ηλεκτρολύτες αυξάνουν σημαντικά την αντοχή και την ενέργεια

Πολλοί είναι οι δρομείς που έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τον Κλασικό Μαραθώνιο στις 12 Νοεμβρίου.


Σε αυτήν την προσπάθεια, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι τα συστατικά τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά στο να αυξήσουμε την αντοχή και τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας.


Είναι γνωστό ότι το σύμπλεγμα Βιταμινών Β, η κατάλληλη ποσότητα Καφεΐνης και οι Ηλεκτρολύτες, έχουν καθοριστική συμβολή στην αθλητική απόδοση.


Βιταμίνες συμπλέγματος Β


Όλα τα στοιχεία και οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την υγεία, την ευεξία και τις επιδόσεις ενός αθλητή. 


Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι ειδικά οι βιταμίνες του συμπλέγματος B είναι εξαιρετικά σημαντικές και αναγκαίες σε μεγαλύτερες ποσότητες στα άτομα που αθλούνται.


Οι βιταμίνες Β6, Β12, Β3 και B9 αποτελούν εξαιρετικά σημαντικές βιταμίνες για αθλητές αντοχής και όχι μόνο. 


Παίζουν σημαντικό ρόλο σε ποικίλες βιολογικές διεργασίες. 


Συνολικά συμβάλλουν στην ποιότητα της μυϊκής μάζας και στην παραγωγή αιμοσφαιρίνης, ενώ συμβάλλουν και στην παραγωγή ενέργειας. 


Δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη συμμετοχή των βιταμινών αυτού του 

συμπλέγματος στην αναδόμηση και αποκατάσταση των ιστών του σώματος. 


Τέλος, εμπλέκονται ενεργά στη μεταφορά οξυγόνου από τους πνεύμονες στα κύτταρα των μυών.


Πιο αναλυτικά, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β που έχουν καθοριστική σημασία στην αθλητική απόδοση είναι οι παρακάτω:


B6 (Πυριδοξίνη)


Συμβάλλει στη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια.


Αποτελεί ουσιαστικά μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β.


Ο όρος βιταμίνη Β6 δεν αναφέρεται σε ένα και μόνο μόριο, αλλά σε μια ομάδα μορίων, την πυροδοξίνη, την πυριδοξάλη και την πυριδοξαμίνη (Pyridoxine, Pyridoxal, Pyridoxamine), οι οποίες προσλαμβάνονται μέσω της τροφής αλλά είναι ανενεργές μορφές. 


Στον οργανισμό μετατρέπονται πολύ γρήγορα στη δραστική τους μορφή, pyridoxal 5’ phosphate (PLP) και pyridoxamine 5’ phosphate (PMP).


Πού χρησιμεύει η βιταμίνη Β6


Η βιταμίνη Β6 διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των λιπών της διατροφής. 


Συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας, στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, στην λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος καθώς και στην αιμοποίηση. 


Επιπλέον, συμμετέχει στην παραγωγή ορμονών οι οποίες χρησιμοποιούν ως υπόστρωμα απαραίτητα λιπαρά οξέα (π.χ. Προσταγλανδίνες).


Φυσικές πηγές


Οι πιο πλούσιες πηγές βιταμίνης Β6 είναι τα ψάρια, το μοσχαρίσιο συκώτι, οι πατάτες, τα αμυλώδη λαχανικά, τα φρούτα (εκτός των εσπεριδοειδών) καθώς και τα εμπλουτισμένα δημητριακά. 


Η βιταμίνη Β6 είναι ανθεκτική στην θερμότητα, ενώ απορροφάται και είναι βιοδιαθέσιμο μεγάλο μέρος της από τις τροφές (~75%).

B12 (Κοβαλαμίνη)


Πανίσχυρη πηγή ενέργειας, η Β12 συμβάλλει στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και βοηθά το σίδηρο να δημιουργήσει αιμοσφαιρίνη, η οποία μεταφέρει το οξυγόνο μέσα σε όλο το σώμα.


Επειδή όμως βρίσκεται κυρίως στο κρέας, οι χορτοφάγοι και οι vegans συχνά παρουσιάζουν ανεπάρκεια. 


Μάλιστα, έως και το 89% των vegans δεν προσλαμβάνουν αρκετή Β12 από τη διατροφή τους, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.


Οι γυναίκες που ασκούνται χρειάζονται περίπου 2,4 μg την ημέρα.


Αν τρως κρέας ή ψάρι, είναι αρκετά εύκολο να τα φτάσεις –  85 γρ. σολομός

έχουν 2,39 μg και 85 γρ. μοσχάρι έχουν 3,88 μg. 


Αν όμως δεν τα τρως, οι ειδικοί συστήνουν να καταναλώνεις ενισχυμένες τροφές, όπως γάλα σόγιας (220 ml: 2,7 μg).


Απλά βεβαιώσου ότι μοιράζεις την ποσότητα τους μέσα στη μέρα:


Το σώμα μας μπορεί να απορροφήσει μια συγκεκριμένη ποσότητα Β12 σε καθεμία δόση. 


Τρώγε ή πίνε περίπου το 25% του ημερήσιου στόχου σου με κάθε γεύμα ή σνακ. 


Όσο πιο δραστήριος είσαι, τόσο περισσότερες βιταμίνες του συμπλέγματος Β χρειάζεσαι. 


Πού χρησιμεύει η βιταμίνη Β12


Η B12 είναι ζωτικής σημασίας για το μεταβολισμό της ενέργειας. 


Επιπλέον, είναι απαραίτητη για τη μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα σου και την αύξηση της παραγωγής των ερυθρών αιμοσφαιρίων ώστε να λειτουργούν σωστά οι μύες.


Φυσικές πηγές


Οι πιο πλούσιες πηγές βιταμίνης Β12 είναι τα κόκκινα κρέατα, τα λιπαρά ψάρια, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά, τα οστρακοειδή, τα εμπλουτισμένα δημητριακά κα.


Β3 (Νιασίνη) 


Η βιταμίνη Β3 ή νιασίνη είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος βιταμινών Β, η οποία μπορεί να παραχθεί στο ήπαρ από το αμινοξύ τρυπτοφάνη ή μπορεί να ληφθεί μέσω της διατροφής.


Πού χρησιμεύει η βιταμίνη Β3


Η νιασίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. 


Επιπλέον, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη διατήρηση της καλής κατάστασης του δέρματος και των βλεννογόνων.


H συμπληρωματική λήψη νιασίνης μέσω διατροφικών σκευασμάτων μπορεί να βοηθήσει άτομα όλων των ηλικιών σε περιόδους κατά τις οποίες οι ενεργειακές απαιτήσεις είναι αυξημένες ή σε περιόδους έντονης πνευματικής δραστηριότητας ή στρες.


Φυσικές πηγές


Πηγές νιασίνης (βιταμίνης Β3) είναι το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα φιστίκια, οι πατάτες και τα προϊόντα ολικής άλεσης. 


Τρόφιμα όπως το γάλα, το τυρί, τα αυγά που είναι πλούσια σε τρυπτοφάνη μπορούν επίσης να αποτελέσουν καλές πηγές νιασίνης.


Β9 (Φολικό  Οξύ)


Η βιταμίνη Β9 ή φολικό οξύ είναι μία από τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β που βοηθούν το σώμα σας να μετατρέψει την τροφή (υδατάνθρακες) σε καύσιμη ύλη (γλυκόζη) για να παράγει την ενέργεια που χρειάζεται.


Που χρησιμεύει το Φολικό Οξύ (Βιταμίνη Β9) 

 

Το φολικό οξύ συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας, βοηθά στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, βοηθά στη βελτίωση της ψυχολογίας, εμπλέκεται στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, είναι ευεργετικό για την αιμοποίηση, βοηθά στη σωστή σύνθεση των αμινοξέων και στηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.


Φυσικές πηγές


Οι πιο πλούσιες πηγές φολικού οξέος είναι τα όσπρια, το σπανάκι, το μπρόκολο, τα σπαράγγια, το αβοκάντο, τα αυγά, τα φιστίκια, κα.


Καφεΐνη


Το πιο δημοφιλές Booster αθλητικής απόδοσης...


Δεν μπορούμε να σκεφτούμε την καθημερινότητά μας χωρίς καφέ, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς! 


Ένα φλιτζάνι καφέ το πρωί, είναι συνήθως ο τρόπος να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. 


Στον κόσμο του αθλητισμού πάλι, εδώ και πολλά χρόνια, η καφεΐνη είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές «ενισχυτικό απόδοσης».

Μόνο στον καφέ;


Ο πιο συνηθισμένος τρόπος κατανάλωσης καφεΐνης είναι φυσικά μέσω του καφέ. Το δραστικό αυτό συστατικό το βρίσκουμε είτε φυσικά,  είτε σε προστιθέμενη μορφή σε διάφορα ροφήματα ή και τρόφιμα. 


Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, για παράδειγμα, καφεϊνούχα ροφήματα όπως ενεργειακά ποτά, μαύρο και πράσινο τσάι, προϊόντα σοκολάτας καθώς και αθλητικά συμπληρώματα διατροφής  εμπλουτισμένα με καφεΐνη.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης των φυσικών τροφίμων ποικίλλει σημαντικά. 


Για παράδειγμα, η περιεκτικότητα σε καφεΐνη ενός  φλιτζανιού καφέ εσπρέσο εξαρτάται από τον τύπο του καφέ ή και του μείγματος (οι κόκκοι Robusta έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη από τους κόκκους Arabica), την ποσότητα καφέ που χρησιμοποιείται ανά μερίδα αλλά και τη μέθοδο παρασκευής.


Η μαύρη σοκολάτα περιέχει περισσότερη καφεΐνη λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητας σε κακάο σε σύγκριση με τη σοκολάτα γάλακτος. 


Ωστόσο, ακόμη και μεταξύ των ίδιων τύπων σοκολάτας, η περιεκτικότητα σε καφεΐνη ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής της.

Καφεΐνη και αθλητική απόδοση…


Η καφεΐνη είναι ίσως το πιο «νόμιμο» ενισχυτικό απόδοσης που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στον αθλητισμό. 


Τι εννοούμε; 


Με την επίδραση της καφεΐνης, μία συγκεκριμένη άσκηση μπορούμε να την αισθανθούμε ευκολότερη από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Ακόμη, βοηθά να αισθανόμαστε την κόπωση και την εξάντληση λόγω προπόνησης λιγότερο έντονη ενώ επίσης βελτιώνει σημαντικά τα επίπεδα συγκέντρωσης, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε στιγμές αγώνα.


Οι επιδράσεις της καφεΐνης στην απόδοση επηρεάζονται από παράγοντες όπως η ποσότητά της και η χρονική στιγμή που προσλαμβάνεται. 


Η κατανάλωση 3 mg καφεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους περίπου μία ώρα πριν από την προπόνηση μπορεί να βελτιώσει την αντοχή μας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων. 


Το ενδιαφέρον είναι ότι η κατανάλωση καφεΐνης μπορεί να ωφελήσει την απόδοση όχι μόνο εάν ληφθεί πριν από την άσκηση, αλλά και κατά τη διάρκεια της άσκησης!


Ηλεκτρολύτες


Οι ηλεκτρολύτες είναι οι ουσίες εκείνες, που έχουν την ικανότητα να διεξάγουν ηλεκτρική ενέργεια. 


Οι ηλεκτρολύτες είναι απαραίτητοι για την κανονική λειτουργία των κυττάρων και των οργάνων του σώματος μας. 


Ο εγκέφαλος, το νευρικό σύστημα και η μυϊκή λειτουργία παράγουν ηλεκτρικά σήματα για να επικοινωνούν και να συνεργάζονται αποτελεσματικά μεταξύ τους.


Οι τέσσερις κύριοι ηλεκτρολύτες είναι το νάτριο, το χλώριο, το κάλιο και το ασβέστιο.


Νάτριο και Χλώριο


Το νάτριο διεγείρει την πρόσληψη νερού στο λεπτό έντερο, διατηρώντας τα επίπεδα των υγρών σε μια ισορροπία. 


Το χλώριο συνδυάζεται συχνά με το νάτριο και δημιουργείται το χλωριούχο νάτριο ή αλλιώς επιτραπέζιο αλάτι. 


Ο συνδυασμός αυτών των δύο, βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών του σώματος μας.


Η συχνή κατανάλωση νατρίου και χλωρίου, αλλά σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα μετά από κάθε προπόνηση, θα βοηθήσει το σώμα μας να διατηρήσει την ισορροπία των υγρών του.


Κάλιο


Το κάλιο δομεί τις πρωτεΐνες, διασπά και μεταβολίζει τους υδατάνθρακες, χτίζει το μυϊκό μας σύστημα και διατηρεί την ισορροπία των οξέων στον οργανισμό μας.


Μαγνήσιο


Το μαγνήσιο βοηθάει στην ανάπτυξη των οστών και των δοντιών, στη σωστή λειτουργία των νεύρων και των μυών, μειώνει τις κράμπες, ενώ συγχρόνως μας προστατεύει από την υψηλή πίεση στο αίμα.


Το Ενεργειακό Ρόφημα Neubria Cognifuel της Douni Health Products περιέχει όλα τα παραπάνω συστατικά καθώς και πολλά άλλα, τα οποία συμβάλλουν τόσο σε αυξημένη σωματική αντοχή, όσο στην νοητική και πνευματική διαύγεια.

Αν προετοιμάζεσαι για τον Μαραθώνιο, είσαι επαγγελματίας αθλητής, προπονείσαι σκληρά, γυμνάζεσαι συστηματικά ή μόλις έχεις ξεκινήσεις την ενασχόλησή σου με τη γυμναστική, η ενίσχυση της σωματικής και νοητικής σου κατάστασης μπορεί να κάνει τη διαφορά στην απόδοσή σου.

Το Neubria Cognifuel είναι εδώ για να σε βοηθήσει. 

Αυτό το φυσικό ενεργειακό ρόφημα, που περιέχει συστατικά με αποδεδειγμένη δράση, θα σου προσφέρει τη σωματική αντοχή και την πνευματική διαύγεια που απαιτούνται για την επιτυχία. 

Το Neubria Cognifuel περιέχει ένα ενισχυμένο μείγμα βιταμινών, μετάλλων, ηλεκτρολυτών, δραστικών μικροθρεπτικών συστατικών και φυτικών εκχυλισμάτων για να δώσει μια άμεση ώθηση στο μυαλό και το σώμα σου, να μειώσει την κόπωση και να υποστηρίξει τη σωματική και πνευματική σου εγρήγορση. 

Επιπλέον, περιέχει φυσική καφεΐνη, L-τυροσίνη και L-θεανίνη για να σου προσφέρει παρατεταμένη ενέργεια, με φυσικό τρόπο και χωρίς να προκαλούνται συμπτώματα νευρικότητας ή άλλες παρενέργειες.

Αν θέλεις να αποδώσεις τα μέγιστα, δοκίμασέ το!

Το Neubria Cognifuel προσφέρει


  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Βιταμίνες Β3, Β6, Β12, φολικό οξύ και καφεΐνη.

  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Μπακόπα μονιέρι, Ασβαγκάντα.

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΡΕΣ: Σισάνδρα, Ασβαγκάντα.

  • ΑΝΟΣΙΑ: Βιταμίνες Α, D, C, ψευδάργυρος, χαλκός και σελήνιο.

  • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Μαγνήσιο, κάλιο και νάτριο.


 


Το Neubria Cognifuel περιέχει


22 βιταμίνες και μέταλλα


Βοηθούν στην ευεξία του οργανισμού, στην παραγωγή ενέργειας, στην εγρήγορση, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη συνολική υποστήριξη μυαλού και σώματος.


Καφεΐνη & αμινοξέα


Το Neubria Cognifuel περιέχει σε κάθε δόση 130mg καφεΐνης (λίγο περισσότερο από έναν διπλό εσπρέσο) για να προσφέρει άμεση ώθηση και να ενισχύσει την εγρήγορση, μαζί με L-τυροσίνη και L-θεανίνη για να βοηθήσει στην παροχή ενέργειας χωρίς να προκαλείται τρέμουλο ή νευρικότητα.


Focus & Mood Botanical Matrix


Πρόκειται για ένα ισχυρό μείγμα βοτάνων που υποστηρίζουν τη συγκέντρωση και τη διάθεση. 


Περιλαμβάνει μαύρο φραγκοστάφυλο, πράσινο τσάι, σιβηριανό 

και ασιατικό τζίνσενγκ, Μπακόπα Μονιέρι, Σισάνδρα και Ασβαγκάντα.


Brain Boost Matrix


Το συγκεκριμένο μείγμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός διτρυγικής χολίνης και κιτικολίνης για την ενίσχυση της νοητικής απόδοσης. 

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά στην ενίσχυση της συγκέντρωσης από νωρίς μέσα στην ημέρα.

Σε 2 υπέροχες γεύσεις


Το Neubria Cognifuel είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής από την Neubria, σε μορφή σκόνης, για την παρασκευή ροφήματος με υπέροχη γεύση πορτοκάλι – ανανά και ρόδι – μύρτιλο.


Είναι τόσο εύκολο να το ετοιμάσεις. Απλώς πρόσθεσε μια μεζούρα (8g) Cognifuel σε 250 - 400ml κρύο νερό, ανακίνησε καλά και απόλαυσε!

Το Neubria Cognifuel συνδυάζει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα αμινοξέα με νοοτροπικά συστατικά με αποδεδειγμένη δράση και δραστικά φυτικά συστατικά προερχόμενα από ασφαλείς πηγές και συνδυασμένα έτσι ώστε να αξιοποιείται η πραγματική δύναμη της φύσης. 

Η Neubria δεν χρησιμοποιεί χημικά ή συνθετικά πρόσθετα. Χρησιμοποιεί τα καλύτερα νοοτροπικά συστατικά που υποστηρίζονται από την επιστήμη για να δημιουργήσει ασφαλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής.


Το Neubria Cognifuel είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.


Είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 135861/5-12-2022.


Θα βρείτε το Neubria Cognifuel στα Φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και στα Ηλεκτρονικά Φαρμακεία.


https://neubria.gr/products/cognifuel

https://www.facebook.com/neubriagreece

https://www.instagram.com/neubria_gr/
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Πιτσώλης, Βλαχάκη, Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο - Πίνακες περασμάτων για Θεσσαλονίκη & Ρόδο Ναι ή όχι στη διαλειμματική νηστεία για τους δρομείς;

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Σύνδρομο Απιοειδούς Μυός - Διάγνωση & Θεραπεία Τενοντοπάθεια Χήνειου Πόδα - Συμπτώματα και θεραπεία
Μεταξία Μπερτζελέα – Η πρώτη νικήτρια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Ο γάμος που έγινε στον Olympus Marathon
Nutrition News

PepsiCo Gives Back

SalomonNo finish Line

Run for the Kids with Disabilities

Axios Running Festival

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
30 Μάρ 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
29 Μάρ 24
«Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Κυριακή απόγευμα 16 Ιουνίου 2024 στη Βούλα
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες απόστασης 2,5χλμ και 5χλμ σε κυκλική διαδρομή 2,5χλμ εντός του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας) με εκκίνηση και τερματισμό την πλαζ του ιδρύματος. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.
07 Μάρ 24
HiPRO: ο σύμμαχός σου στην πρωτεΐνη, ενόψει του Ημιμαραθωνίου Αθήνας
Το μεγαλύτερο δρομικό event της Άνοιξης πλησιάζει και όλοι οι δρομείς, όπως κι εσύ, ανυπομονούμε για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2024. Είτε προετοιμάζεσαι να τρέξεις στα 21χλμ, είτε στα 5χλμ, είτε ακόμη και στο Family Run, σίγουρα βρίσκεσαι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας σου!
06 Μάρ 24
On Cloudmonster 2: Ένα «τέρας» αντοχής στα πόδια μας
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
H On επιστρέφει δυναμικά και τη φετινή σεζόν με το Cloudmonster 2 το νέο καινοτόμο μοντέλο της ελβετικής εταιρίας. Ενα «τέρας» αντοχής στα πόδια μας ιδανικό για καθημερινά χιλιόμετρα , είτε για αφοσιωμένους δρομείς, είτε για πιο περιστασιακούς που ψάχνουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο στις διαδρομές τους.
16 Φεβ 24
Τα νέα FuelCell SC Elite v4 και FuelCell Rebel v4 της New Balance
Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell Rebel v4 και του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 στην Ελληνική αγορά.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse