Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

Runner Store

Soligeios Dromos

To 10ari tou Parkou

Heday Road

Green Half Marathon

Evklios Agonas Vounou

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
UltraMag
23 Σεπ 23 ← πίσω

3ος Thermaikos Run 2023

Προκήρυξη αγώνα

3ος  ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 

Το γραφείo  Αθλητισμού  του Δήμου Θερμαϊκού θ α προβεί στην διοργάνωση Αγώνα Δρόμου, το Σάββατο 23Σεπτεμβρίου 2023, στην Περαία με τον  διακριτικό τίτλο:«3ος ThermaikosRun 2023». Η διαδρομή θα είναι 14 χλμ (Αγωνιστική) & 2,3 χλμ (περιπατητική) και θα πραγματοποιηθεί  εντός ορίων Δήμου Θερμαϊκού και συγκεκριμένα  από την Περαία έως την Αγία Τριάδα.


Ώρα έναρξης: 9:30 και λήξη: 13:00.Α) Αγωνιστικός Δρόμος 14.000 μέτρων

Ο Αγωνιστικός Δρόμος αγώνας γίνεται  δίπλαστην θάλασσα σε μια υπέροχη επίπεδη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της δημοτικής ενότητας Θερμαϊκού (Περαία –Νέοι Επιβάτες – Αγιά Τριάδα)  με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας στην Περαία, αναστροφή στις εγκαταστάσεις ΚΑΠΠΑ 2000 , δεύτερη αναστροφή στην Αγία Τριάδα στο τέλος του πεζοδρόμου ( εστιατόριο «Πρίγκιπας») και τερματισμός στην πλατεία Ελευθερίας. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, συνολικής απόστασης 14 χιλιομέτρων.Χρονικό όριο του αγώνα είναι οι 2:15  ώρες.

Ώρα εκκίνησης αγωνιστικού:  09:30


Παροχές στους συμμετέχοντες  

 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση  

 • Τ-shirtτης διοργάνωσης 

 • Υδροποσία 

 • Μετάλλιο συμμετοχής  

 • νερό στον τερματισμό 

 • Ασφάλεια  σε όλη την διαδρομή  


Δηλώσεις Συμμετοχής


https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=d33836648e977eff6f3ebd00107b087d&l=GRΟ αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος, έως 250 αθλητές. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλιο και t-shirt της Διοργάνωσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέχρι την  Τετάρτη  20  Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι  20+00   και με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.smfsports.gr 

Δικαίωμα  συμμετοχής στον αγώνα θα έχουν αθλητές ηλικίας από 15 και πάνω.Για ηλικίες15-18 απαιτείται συγκατάθεση γονέα 

.Η διοργανώτρια  αρχή   τονίζει πως την ημέρα  του αγώνα δεν θα γίνονται νέες εγγραφές.Β) Λαϊκός Περιπατητικός Δρόμος 2.300 μέτρων 


Ο  Περιπατητικός δρόμος έχει αφετηρία το ΚΑΠΠΑ Περαίας και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Θερμαϊκού (Π. Κουντουριώτου) με τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.


Είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα,  η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ  και μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από  4 ετών και άνω  (προτείνεται  τα παιδιά να συμμετέχουν με συνοδό).   


Δηλώσεις Συμμετοχή  για τον Περιπατητικό αγώνα  δεν γίνονται ηλεκτρονικάκαι   όλοι οι συμμετέχοντες  μπορούν να  έρχονται στον χώρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων  ΚΑΠΠΑ  του Δήμου Θερμαϊκού, για την παραλαβή  του   αριθμού συμμετοχήςτους. Εκεί ορίζεται και η αφετηρία του Περιπατητικού Αγώνα  με  τερματισμό στην πλατεία  Ελευθερίας (Περαία) και την παραλαβήτων μεταλλίων και βεβαιώσεων συμμετοχής τους.


Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες του Περιπατητικού αγώνα να προσέλθουν  τουλάχιστον 30 (τριάντα) λεπτά  πριν την εκκίνηση του αγώνα στη γραμματεία που θα βρίσκετε στο χώρο του ΚΑΠΠΑ  για να παραλάβουν  τον αριθμό συμμετοχής τους.


Ώρα εκκίνησης  περιπατητικού (10:00) και προσέλευση το αργότερο στις 9:30


Χρονομέτρηση

Η χρονομέτρηση του αγώνα των 14χλμ. θα γίνει από την εταιρία SMF SPORTSμε 4  σημεία  ηλεκτρονικής  χρονομέτρησης, 1ο  στην Αφετηρία, 2ο    στο 2.3 χλμ.   εντός ΚΑΠΠΑ Δήμου Θερμαϊκού, στο 3ο  στο 9.5  χλμ   και 4ο  στον Τερματισμό της Πλατεία Ελευθερίας –Περαίας. Τα αποτελέσματα θα είναι live, στην σελίδα της εταιρίας SMFSPORTS  www.smfsports.gr

Γραμματεία

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου  2023και Ώρες  8:00 έως 9:15

Φάκελοςαθλητή

 • Aριθμός συμμετοχής με αναγραφή ονοματεπώνυμο

 • Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης   

 • 4 παραμάνες για τοποθέτηση του αριθμού συμμετοχής 

Αριθμός αθλητή / παραλαβή

Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να προσέλθουν 1 (μία)  ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας-Περαίας για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους που θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο τους μαζί με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

Η τεχνική ενημέρωση θα γίνει στο χώρο εκκίνησης 15 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Σταθμοί τροφοδοσίας

Θα υπάρχουν 3 σταθμοί υδροποσίας και 3 σημεία ελέγχου Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος

Ασφάλεια

Ο αγώνας διεξάγεται σε κλειστό για τα οχήματα δρόμο κυκλοφορίας και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν Ιατρός, Ασθενοφόρο καθώς και Σύλλογοι Εθελοντών, ώστε να παρέμβουν όποτε και αν χρειαστεί.

Βραβεύσεις 

Θα γίνουν  στην Πλατεία Ελευθερίας-Περαίας στον χώροτερματισμού

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοινικητές στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικώντης γενικής κατάταξης, ενώ βραβεία  θα δοθούν και στον νεότερο και γηραιότερο Αθλητή του αγώνα.

Parkingστην ευρύτερη περιοχή σε ελευθέρους χώρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Εγγραφές την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται 

Αποποίηση ευθύνης

Οι διοργανωτές και συνδιοργανωτές του αγώνα δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την σχετική αίτηση, δηλώνουν ότι έχουν την αποκλειστική ευθύνη  συμμετοχής τους στον αγώνα με τον  διακριτικό τίτλο «3ος ThermaikosRun2023». Κάθε συμμετέχων/αθλητής είναι υποχρεωμένος  να έχει Ιατρική Βεβαίωση  συμμετοχής στον αγώνα με δική του ευθύνη. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους.

Αποδοχή

Με τη δήλωση συμμετοχής οι συμμετέχοντες/αθλητές αποδέχονται τους παρόντες όρους τέλεσης του αγώνα καθώς και το υγειονομικό πρωτόκολλο τέλεσης αγώνων εκτός σταδίου της ΓΓΑ και οφείλουν να τους σεβαστούν, να υπακούν στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοούν ότι θα κινηθούν και εκτός αστικού ιστού και ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να εκτεθούν σε άσχημες καιρικές συνθήκες που τυχόν θα επικρατούν στη περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη πρώτες βοήθειες στον τερματισμό και κατά το μήκος της διαδρομής.

Οι απονομές όλων των αγώνων θα γίνουν  στις 11:30 στην Πλατεία Ελευθερίας .

Σας περιμένουμε όλους σας να απολαύσετε έναν υπέροχο αγώνα και να συνδυάσετε μία μικρήαπόδρασηαπό την καθημερινότητα δίπλα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Θερμαϊκού.

Εκ μέρους της επιτροπής

 • Γαβράς Χριστόφοροςτηλ.επικ. 6938716975

 • Νταβελίδης Δημήτριος

 • Βέλκος Ζαχαρίας

 • Γιαννακίδης Συμεών

 • Γουργουνίδης Βασίλειος

 • Καραθάνος Ιωάννης

 • Τσουργιάννη Δέσποινα 

 • Χαρμπή  Ευαγγελία 

 • Γουργουρίδης Βασίλειος


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Πόσο γρήγορα πρέπει να τρέχεις; Μεταξία Μπερτζελέα – Η πρώτη νικήτρια του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τι παιχνίδια παίζονται στην πλάτη του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης; Πίνακες περασμάτων και το απόλυτο αφιέρωμα από τον Στέφανο Αντωνάκη, για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας!
Hybrid Race: Η Νέα Τάση? Bodyweight Squats : τι είναι, πως γίνονται, που σε ωφελούν!
Nutrition News

Run for the Kids with Disabilities

Puma Karalis

No finish Line

Crete Marathon

Axios Running Festival

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
30 Μάρ 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
29 Μάρ 24
«Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Κυριακή απόγευμα 16 Ιουνίου 2024 στη Βούλα
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες απόστασης 2,5χλμ και 5χλμ σε κυκλική διαδρομή 2,5χλμ εντός του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας) με εκκίνηση και τερματισμό την πλαζ του ιδρύματος. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.
07 Μάρ 24
HiPRO: ο σύμμαχός σου στην πρωτεΐνη, ενόψει του Ημιμαραθωνίου Αθήνας
Το μεγαλύτερο δρομικό event της Άνοιξης πλησιάζει και όλοι οι δρομείς, όπως κι εσύ, ανυπομονούμε για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2024. Είτε προετοιμάζεσαι να τρέξεις στα 21χλμ, είτε στα 5χλμ, είτε ακόμη και στο Family Run, σίγουρα βρίσκεσαι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας σου!
06 Μάρ 24
On Cloudmonster 2: Ένα «τέρας» αντοχής στα πόδια μας
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
H On επιστρέφει δυναμικά και τη φετινή σεζόν με το Cloudmonster 2 το νέο καινοτόμο μοντέλο της ελβετικής εταιρίας. Ενα «τέρας» αντοχής στα πόδια μας ιδανικό για καθημερινά χιλιόμετρα , είτε για αφοσιωμένους δρομείς, είτε για πιο περιστασιακούς που ψάχνουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο στις διαδρομές τους.
16 Φεβ 24
Τα νέα FuelCell SC Elite v4 και FuelCell Rebel v4 της New Balance
Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell Rebel v4 και του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 στην Ελληνική αγορά.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse