Run For The Kids With Dissabilities
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony

Kallithea Half Marathon

X-treme Stores
Athens Marathon EXPO 2026
31 Οκτ 23 ← πίσω

ΑΜΑ 2023: Η Ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου

Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας είναι ένα πολυδιάστατο γεγονός, που θα τραβήξει την προσοχή τόσο για αγωνιστικούς ρόλους, όσο και για τις παράλληλες εκδηλώσεις. Η εκκίνηση του 40ου Μαραθωνίου το πρωί της Κυριακής (12/11) θα δώσει το έναυσμα σε 21.000 δρομείς να διεκδικήσουν προσωπικούς στόχους και φυσικά τη νίκη στον ιστορικό αγώνα. Ο διεθνής Αγώνας και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα είναι δύο από τα μεγαλύτερα γεγονότα, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, που θα γίνει παράλληλα με τον αγώνα.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στους αγώνες με δύο αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες. Στους Άνδρες θα συμμετάσχουν οι Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός), ενώ στις γυναίκες η περσινή νικήτρια Βασιλική Κωνσταντινοοπούλου (ΑΠΚ Νεάπολης) και η δεύτερη στον ίδιο αγώνα, Κατερίνα Ασημακοπούλου.

πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Εμμηνόπαυση και Άσκηση Νάτριο και Κάλιο: πώς οι ηλεκτρολύτες σχετίζονται με την υπέρταση;

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ο Βασίλης Τζουμάκας μιλά στο RunningNews.gr για το Zagori Mountain Running Η Λόις Κατσέλη μιλά στο RunningNews.gr για το POWERADE B2Run Aθens 2026!
Η σωστή ενυδάτωση κάνει τη διαφορά: Γιατί οι ηλεκτρολύτες είναι απαραίτητοι για κάθε δρομέα Παίζει ρόλο το είδος της πρωτεΐνης στην υγεία της καρδιάς;
Nutrition News

Run For The Kids With Dissabilities

AtLife

Kalamata Mountain Run

Aitoliko Races

Πρέπει να διαβάσετε
12 Σεπ 26
Athens Company Run 5k - 10k & Aquathlon στο Ολυμπιακό Χωριό 10-11 Οκτωβρίου
Το Athens Company Run επιστρέφει με αποστάσεις 5χλμ και 10χλμ στο  Εθνικό Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026 στα πλαίσια των 13ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού με διοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας. Παράλληλα για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί φέτος και αγώνας Aquathlon (κολύμβηση και τρέξιμο) μια μερα πριν, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
07 Σεπ 26
New Balance SC Elite v6: Φτιαγμένο για τη μέρα του αγώνα!
Όταν έχεις προπονηθεί για έναν συγκεκριμένο αγώνα, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Το νέο New Balance SC Elite v6 έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη στιγμή: για runners που θέλουν να τρέξουν γρήγορα και να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο πλεονέκτημα όταν έρθει η ώρα να τα δώσουν όλα.
23 Αυγ 26
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας - Πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026 το απόγευμα, στο χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.Π.Α.Β. - πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας), αγώνες δρόμου με την επωνυμία «Run for the kids with disabilities - Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία».
22 Αυγ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.


B2Run

Runster




©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome