Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony

Kallithea Night Run

Olympic Day Run

X-treme Stores
Athens Marathon EXPO 2026
11 Μαϊ 24 ← πίσω

12ο Corfu Mountain Trail

Προκηρύσσεται το 12o «CORFU MOUNTAIN TRAIL »  που θα διεξαχθεί Σάββατο  Κυριακή 11-12 Μαΐου 2024.

Η διαδρομή του CORFU MOUNTAIN TRAIL ULTRA 103 κλμ θα ξεκινήσει το Σάββατο, 11 Μαΐου  από το χωριό ‘Υψος, ανεβαίνει στην ψηλότερη κορυφή του νησιού στο όρος Παντοκράτωρ και περνώντας από παραδοσιακά χωριά του βορείου τμήματος της Κέρκυρας όπως Σπαρτύλας,Στρινίλας,Σωκράκι, Λάκωνες, Παλαιοκαστρίτσα, θα κατέβει περνώντας από τα δυτικά παράλια κοντά στις παραλίες των Λιαπάδων, Μυρτιώτισσας, Γλυφάδας, Κοντογιαλού, από μονοπάτια πανέμορφης θέας που βλέπουν την Αδριατική. Η διαδρομή του CMT ULTRA 103km θα ενωθεί στο χωριό Έρμονες με τη  διαδρομή των 44 χλμ, και θα την ακολουθήσει με κοινή φορά όπως επίσης και η διαδρομή των 24 χλμ απο το χωριό Κοινοπιάστες  και των 12χλμ από το χωριό Μπενίτσες .Όλες μαζι οι διαδρομές στα τελευταία χιλιόμετρα θα περάσουν από τα σπουδαία αξιοθέατα Αχίλλειο,Ποντικονήσι,Μον Ρεπό, παραλιακή Γαρίτσας και θα τερματίσουν  στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, στο Λιστόν.

Περιλαμβάνονται τέσσερις διαδρομές :

  • QUICK TRAIL των 12 χλμ. 300D+,
  • ΟLIVE TREE TRAIL των 24 χλμ. 1200 D+ ,
  • RAIN TRAIL των 44 χλμ.2200D+ και
  • CORFU MOUNTAIN TRAIL ULTRA των 103 χλμ 4200 D+.

ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

  • CORFU MOUNTAIN TRAIL ULTRA 103km:  90εως31/12/2023 ,100€  εως 5/5/2024
  • RAIN TRAIL 44 km : 36€ εως 31/12/2023 ,40€ εως 5/5/2024 (plus with Tshirt +15 euro)
  • OLIVE TREE TRAIL 24 km: 20€(plus with Tshirt +15 euro)
  • QUICK TRAIL 12 km: 10€(plus with Tshirt +15 euro)


ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ :

  • CORFU MOUNTAIN TRAIL ULTRA 103 χλμ– 24 ΩΡΕΣ
  • RAIN TRAIL 44 χλμ – 10 ΩΡΕΣ
  • OLIVE TREE TRAIL 24 χλμ – 5 ΩΡΕΣ
  • QUICK TRAIL 12 χλμ – 3 ΩΡΕΣ


ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ :

  • CORFU MOUNTAIN TRAIL ULTRA 103 km:  Σάββατο  11/5/2024 06:00 από τον Ύψο
  • RAIN TRAIL 44km: Σάββατο 11/5/2024 15:00 από τη Έρμονες
  • OLIVE TREE TRAIL 24km:Σάββατο 11/5/2024 17:00 από τους Κοινοπιάστες
  • QUICK TRAIL 12km: Κυριακή 12/5/2024 09:30 από τις Μπενίτσες


ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στις διαδρομές του CORFU MOUNTAIN TRAIL πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης https://corfumountaintrail.com/el/archiki/ από 1/11/2023 έως 5/5/2024 αυστηρώς.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Βίντεο : Προαγωγή του Αθλητισμού - Πρόληψη και Αντιμετώπιση Αθλητικών Τραυματισμών Ποια αόρατη δύναμη μας παρακινεί να τρέχουμε;

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026
Σκελετικός μυς και δείκτες: Ποιος ο ρόλος της Μεσογειακής Διατροφής; Φυσική Δραστηριότητα και ΣΕΕ: Ο Ρόλος της Άσκησης και της Διατροφής στη διαχείριση των Συμπτωμάτων
Nutrition News

AtLife

Salomon

Pavsanias Half Marathon

Aligkari

Πρέπει να διαβάσετε
25 Σεπ 26
New Balance SuperComp Rebel: Αγωνιστική αίσθηση στο καθημερινό σου τρέξιμο
Το νέο New Balance SuperComp Rebel φέρνει την ταχύτητα, τη δυναμική αίσθηση και την τεχνολογία ενός performance running shoe στην καθημερινή σου προπόνηση. Ελαφρύ, γρήγορο και σχεδιασμένο για να σε κάνει να θέλεις να ανεβάσεις ρυθμό, είναι ένα παπούτσι που αποδεικνύει πως το race-day feeling μπορεί να γίνει μέρος κάθε run.
18 Σεπ 26
Amadeus Clements και ena athletics μαζί: Δέσμευση στο τρέξιμο, στην ανθεκτικότητα και στην Ελλάδα
Ο Amadeus Clements μπήκε με φόρα στη δρομική επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με αποκορύφωμα το 1:04:27 στον ημιμαραθώνιο, φέτος τον Ιανουάριο επίδοση που αποτελούσε εκείνη την περίοδο τη δεύτερη ταχύτερη καταγεγραμμένη επίδοση Έλληνα δρομέα και την ταχύτερη επίδοση Έλληνα δρομέα στον ημιμαραθώνιο σε ελληνικό έδαφος.
12 Σεπ 26
Athens Company Run 5k - 10k & Aquathlon στο Ολυμπιακό Χωριό 10-11 Οκτωβρίου
Το Athens Company Run επιστρέφει με αποστάσεις 5χλμ και 10χλμ στο  Εθνικό Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026 στα πλαίσια των 13ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού με διοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας. Παράλληλα για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί φέτος και αγώνας Aquathlon (κολύμβηση και τρέξιμο) μια μερα πριν, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
07 Σεπ 26
New Balance SC Elite v6: Φτιαγμένο για τη μέρα του αγώνα!
Όταν έχεις προπονηθεί για έναν συγκεκριμένο αγώνα, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Το νέο New Balance SC Elite v6 έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη στιγμή: για runners που θέλουν να τρέξουν γρήγορα και να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο πλεονέκτημα όταν έρθει η ώρα να τα δώσουν όλα.
02 Σεπ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.


Thermaikos Half Marathon

Runster





©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome