Thessaloniki Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony

VICAN Aletheia



Kallithea Half Marathon

Hercules Mountain Marathon

X-treme Stores

17 Δεκ 23 ← πίσω

Chalandri Run the Christmas Night

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ 3ου ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ "Chalandri Run The Christmas Night"

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την αλλαγή ώρας εκκίνησης του 3ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Χαλανδρίου προς διευκόλυνση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, κατόπιν της ανακοίνωσης του εμπορικού συλλόγου για την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 17/12/23.

Ο αγώνας δρόμου 4.600m. και ο αγώνας δυναμικού βάδην 1.500m. θα διεξαχθούν στις 21:00.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Αγώνων Εκτός Σταδίου

Δ/νσης Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Χαλανδρίου



3
ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & Ν.ΓΕΝΙΑΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 

Ο Δήμος Χαλανδρίου  προκηρύσσει τον 3Ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου με την ονομασία “CHALANDRI Run the Christmas Night.” Ο αγώνας διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου.

Βασικά Στοιχεία Αγώνα 


ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για νυχτερινό αγώνα δρόμου 4.600μ.  με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης μας. Tαυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα σε βαδιστές (μη αγωνιστικός χαρακτήρας) να περπατήσουν μέρος της διαδρομής για 1.500μ. περίπου και να τερματίσουν στο σημείο της αφετηρίας.  Οι δρομείς ξεκινούν από την Κεντρική Πλατεία (Ελευθερωτών- Αγίου Νικολάου) και τρέχουν μια  κυκλική διαδρομή  Η διαδρομή χαρακτηρίζεται, ως διαδρομή μικτής επιφάνειας.  Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου,  εντός της ρεματιάς, καθώς και κατά μήκος της παραρεμάτιας ζώνης διασχίζοντας πολύ όμορφα τοπία.  


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :     Κυριακή 17/12/2023


ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:  21:00  

4600μ. Ανδρών – Γυναικών 

 

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:  21:00  

1500μ. Ελεύθερη Συμμετοχή 

 





ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ 

ΑΓΩΝΑΣ 4.600μ.:Σαράντα πέντε  (45’) λεπτά (πέραν αυτού του ορίου, οι δρομείς τρέχουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης).Το  χρονικό όριο για τους βαδιστές ορίζεται στα είκοσι (20’) λεπτά.


ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΜΟΥ: Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου(Πλατεία Ελευθερωτών).


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ  

Δηλώσεις Συμμετοχής: 

Η Οργανωτική Επιτροπή θα δέχεται Δηλώσεις Συμμετοχής μόνο μέσω συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας, στον παρακάτω σύνδεσμο http://evest.gr/entries/index.php/chalandri-run-the-christmas-registration.

Στην φόρμα συμμετοχής θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής(ανά άτομο) για συμμετοχή είτε στον αγώνα τρεξίματος είτε στην διαδρομή βάδισης και μόνο σε μία από αυτές. Σε περίπτωση εγγραφής(από το ίδιο άτομο) και στις δύο διαδρομές οι συμμετοχές θεωρούνται άκυρες από την εταιρία χρονομέτρησης .

Με την ηλεκτρονική  αποστολή της συμπληρωμένης δήλωσης συμμετοχής του αγώνα, ο συμμετέχων αποδέχεται πλήρως τους όρους διεξαγωγής του αγώνα σύμφωνα με την προκήρυξη. 


Επίσης, ο σύνδεσμος για την ηλεκτρονική φόρμα θα βρίσκεται και στην παρακάτω ιστοσελίδα στο www.chalandri.gr.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες πρέπει να κατατεθούν   έως και την Κυριακή 10/12/2023 και ώρα 24:00.

Στο τέλος της διαδικασίας υποβολής της φόρμας εγγραφής θα δίνεται μοναδικός κωδικός συμμετοχής (όχι αριθμός συμμετοχής) που αυτόματα σημαίνει ότι η εγγραφή είναι επιτυχής.

Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί πέραν της ανωτέρας ημερομηνίας δεν θα θεωρείται έγκυρη. 

Πέραν του ορίου των χιλίων (1.000) συμμετεχόντων και για τις δύο διαδρομές, η Οργανωτική Επιτροπή δεν θα δεχτεί περαιτέρω εγγραφές, ανεξαρτήτου της τελικής ημερομηνίας υποβολής που έχει ορίσει. 

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές. 

Παρακαλούμε τους φίλους δρομείς να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στις αιτήσεις για να διευκολύνεται το έργο της διοργανώτριας αρχής. 

Δικαίωμα Συμμετοχής: 

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι Άνδρες και Γυναίκες γεννημένοι έως το 2011.

Στον αγώνα δυναμικού βάδην δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Άνδρες και Γυναίκες γεννημένοι έως το 2014.

Σε περίπτωση που ο/η δρομέας είναι κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα /κηδεμόνα. 

Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξεταστεί από εξειδικευμένο Ιατρό, διότι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη-γονέων/κηδεμόνων



Τεχνικοί Διευθυντές : Γουδέλης Παναγιώτης  (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής)

Κουφομιχαήλ Άννα (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής)


Αναλυτικά η προκήρυξη και οι Χάρτες Διαδρομών στο  www.chalandri.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 210-6856410 και 210-6819350, e-mail: agones@halandri.gr.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Αντιμετώπιση του πόνου με φυσικά μέσα και άσκηση Η σημασία της άσκησης στην παχυσαρκία. Παχυσαρκία και αερόβια άσκηση

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τενοντίτιδα: Πρόληψη και αντιμετώπιση Σπονδυλολίσθηση: η νόσος του πρωταθλητισμού
Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, εμείς το κέφι μας κάνουμε! Πάντα να ξαναρχίζεις, είτε είσαι στο δέκα είτε είσαι στο μηδέν, στον αθλητισμό και στη ζωή. Τη νέα τους Ιθάκη αναζητούν στην Κοπεγχάγη Πιτσώλης, Τσάκαλος, Νικολακέας. - Τι μας διδάσκουν τα περάσματα του 1:59:30 στο Λονδίνο
Nutrition News

Zagori Mountain Run

Patra Half Marathon

Olympia Night Run

Πρέπει να διαβάσετε
11 Ιουλ 26
Το Evrytania Everlap Endurance Series 24h-12h-6h-3h έρχεται στο Καρπενήσι
Το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2026 το Evrytania Everlap Endurance Series 24h-12h-6h-3h, μια καινούρια διοργάνωση υπεραποστάσεων από τον σύλλογο ΄΄Ε4-ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ΄
07 Ιουν 26
Το Σάββατο 25 Ιουλίου σας περιμένουμε στους Αγώνες Δρόμου «Ημεράσια» στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2026 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ'' με τη συνεργασία της FOCUS ON Sports & Events και της RUNAWAY.
02 Ιουν 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο!
Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο.
Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα!
Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
02 Ιουν 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.


B2Run

Runster





©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome