Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Mizuno

Saucony

VICAN Aletheia



Serres Ultra

Kallithea Run

Volos Run

Poseidon Half Marathon

Efklis Imitates

X-treme Stores

17 Φεβ 24 ← πίσω

LIVE STREAMING, LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ενημέρωση λεπτό προς λεπτό : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2024 1η ΗΜΕΡΑ

Στο θέμα αυτό θα δημοσιεύουμε LIVE όλες τις πληροφορίες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2024 που γίνεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τόσο για τα πρωινά αγωνίσματα, όσο και για τα απογευματινά της πρώτης ημέρας.

Επάνω θα βρίσκεται η πιο πρόσφατη είδηση, και όσο θα κατεβαίνετε προς τα κάτω, θα βλέπετε και τις πιο παλιές.

Φυσικά για τις σημαντικότερες ειδήσεις θα έχουμε και ξεχωριστά θέματα. Τα λινκ τους θα τα βάζουμε και εδώ.

---
38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Έγραψε ιστορία με 18 νίκες ο Τσιάμης στο τριπλούν
---
Ο Παναγιώτης Πετρουλάκης τη νίκη και το πρωτάθλημα στα 1.500 μέτρα
---
Εκπληκτικές αλλαγές, πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1.500 μέτρα η Μελίσσα Αναστασάκης!
---
Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Παπαμιχαήλ στα 5.000 μ. βάδην. Νίκη με 2η επίδοση όλων των εποχών από την Φιλτισάκου
---
Ακυρώθηκε και αποκλείστηκε η Φλουτάκου στα 400 μ. ενώ ο χρόνος της ήταν πανελλήνιο ρεκόρ
---
Εκτός διοργάνωσης ο Ανδρικόπουλος. Σοβαρός τραυματισμός για τον Δημήτρη Χρυσάφη
---
Η πλήρης μετάδοση της ΕΡΤ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2024, 1η ημέρα
---
Τα προαγωνιστικά θέματα :

Τεντόγλου, Καραλής και όλοι οι κορυφαίοι στο ΣΕΦ. - Οι μάχες στα αγωνίσματα των γυναικών.

Το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα το Σαββατοκύριακο (17-18/2) στο ΣΕΦ.

Μίλτος Τεντόγλου: Είμαι περήφανος που καταφέρνω να συγκεντρώνω τον κόσμο στα στάδια.

Εμμανουήλ Καραλής: Θέλω να πηδήξω 5,90 μέτρα.

Το νέο μετάλλιο των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Στίβου.

---
Βροντινός και Εμμανουηλίδου πρωταθλητές στα σπριντ

Ο Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ) πέτυχε σπουδαία νίκη στα 60 μ. στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 6.68. Ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη όπως στις περισσότερες κούρσες του στη σεζόν έτσι και σήμερα έφυγε καλά στο βατήρα και μετά τα 30 μ. έφυγε μπροστά και κράτησε μέχρι το τέλος τη διαφορά από τους αντιπάλους του. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Βροντινού σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των Ανδρών.

Την καλή του κατάσταση επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Βοσκόπουλος (ΠΑΟ) που ήταν δεύτερος με 6.75 και τρίτος ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 6.77.


Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), μπορεί να μην έκανε την τέλεια κούρσα, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει το εξαιρετικό 7.29 και να αναδειχθεί νικήτρια στο αγώνισμα. Η αθλήτρια υπερασπίστηκε το χρυσό μετάλλιο του 2023 και παράλληλα επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση. Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς είναι η Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομ.) που τερμάτισε σε 7.39 και βελτίωσε για πέμπτη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Μαρία Γάτου (ΑΓΕΣ Κάμειρος) με 7.46.


---
38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η εξέλιξη των απογευματινών αγωνισμάτων

Το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου διεξάγεται σήμερα και αύριο στο κλειστό του Σταδίου και Φιλίας. Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου.

Παρακολουθείστε εδώ την εξέλιξη των αγώνων και όσα συμβαίνουν στο ΣΕΦ (η σελίδα ενημερώνεται συνεχώς).

Ατμόσφαιρα και δηλώσεις στις σελίδες της ομοσπονδίας στο Facebook και στο Instagram.

Ο Παναγιώτης Πετρουλάκης του ΓΑΣ Ιλισσός πρώτευσε στην τελευταία κούρσα της ημέρας, τα 1.500 μ. ανδρών με χρόνο 3.46.52. Τον ακολούθησαν οι Γιώργος Κύρτσης (ΓΑΣ Αγρινίου) με 3.48.35 και Σέργιος Διακοστεφανής (ΓΣ Αμαρουσίου) με 3.49.31.

Στο νήμα κρίθηκε η νίκη στα 1.500 μέτρα, στην πιο συναρπαστική κούρσα της ημέρας, με την Μελίσσα Χελένα Αναστασάκης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) να τερματίζει σε 4.23.77, έναντι 4.23.79 της Κοραΐνης Ανθής Κυριακοπούλου (Παναθηναϊκός ΑΟ). Τρίτη τερμάτισε η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη του Πανιωνίου ΓΣΣ.

Άλλη μια νίκη, 18η, για τον Δημήτρη Τσιάμη (Ολυμπιακός ΣΦΠ) στο τριπλούν με 16.19 στην τελευταία προσπάθειά του. Δεύτερος με μεγάλο ατομικό ρεκόρ, 16.13, ο Χρήστος Κουτσογάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) και τρίτος επίσης με ατομικό ρεκόρ, 15.75, ο Αλέξανδρος Αθανασίου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος). Τέταρτος κατατάχθηκε ο Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων) με 15.60.



Ο Ανδρέας Πανταζής ανέβηκε δεύτερος στο τριπλούν με 15.60. Ξεκινά η 5η προσπάθεια.



Η Λαβντιγέ Ζυλάλι του Πανιωνίου ΓΣΣ κέρδισε στα 400 μέτρα με 55.53. Στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν οι Λάουρα Ζενέγια (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) και Αναστασία Ράπτη (ΑΓΣΙ) με 55.73 και 55.92 αντίστοιχα. Οι επιδόσεις αποτελούν ατομικό ρεκόρ σε κλειστό στίβο και για τις τρεις αθλήτριες.

Τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 2.20 για τον Αντώνη Μέρλο (ΠΑΟΚ) που κερδίζει τον τελικό του ύψος με 2.15. Ο Γρηγόρης Χάσος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ήταν δεύτερος με 2.05, όσο και ο τρίτος Μιχάλης Καΐπης (ΑΟ Κούρος Πατρών), αλλά και ο τέταρτος της κατάταξηςμ 18χρονος Πασχάλης Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες).


Το 19.48 στην τρίτη βολή ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Οδυσσέα Μουζενίδη (ΑΣ Κένταυρος) το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα. Ο Κώστας Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) ήταν δεύτερος με 17.02 και ο 18χρονος Δημήτρης Αντωνάτος (ΓΕ Κεφαλληνίας) τρίτος με 16.45.

Στα 16.18 το δεύτερο άλμα του Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν. Με δύο άκυρα ξεκίνησε ο Ανδρέας Πανταζής.

Ο Αντώνης Μέρλος πέρασε τα 2.15 και συνεχίζει στα 2.20, όπου απέτυχε μία φορά.

Βελτίωσε το ρεκόρ του με στα 400 μ. με χρόνο 48.14 ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης (ΓΣ Κερατσινίου) και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τον ακολούθησαν ο Αντώνης Πλαγιαννάκος (ΓΣ Αστέρας 1990) και ο Δημήτρης Λεβαντίνος (Παβαθηναϊκός ΑΟ) με 49.30.

Μόνος του συνεχίζει στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος, που πέρασε με τη δεύτερη το 2.10. Ο πήχης στο 2.15.

Στο ύψος πέρασαν τα 2.05 και συνεχίζουν στα 2.10 οι Μέρλος, Χάσος, Καϊπης και Γεννίκης.

Μετά τις τρεις πρώτες βολές στη σφαιροβολία, την καλύτερη επίδοση έχει σημειώσει ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) με 19.48.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κυριάρχησε στα 60 μ. με χρόνο 7.30. Στο βάθρο ανεβαίνουν μαζί της η Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής) με ατομικό ρεκόρ, 7.39 και η 35χρονη Μαρία Γάτου του ΠΑΟΚ με επίδοση 7.46.


Ολοκληρώθηκε ο αγώνας και στο επί κοντώ με την Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) να στέφεται πανελληνιονίκης για πρώτη φορά στην κατηγορία γυναικών με επίδοση 4.35, ενώ είχε και μια εξαιρετική τρίτη προσπάθεια στα 4.40. Δεύτερη η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) με 4.30 και τρίτη η Αναστασία Μπουμπουλίδη (ΓΣ Κηφισιάς) με 4.10.


Νικητής στα 60 μ. με νέο ατομικό ρεκόρ, 6.67, ο Θοδωρής Βροντινός του ΠΑΟΚ. Τον ακολούθησαν ο Γιάννης Βοσκόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ) με 6.75 και ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 6.77.


Η Αριάδνη Αδαμοπούλου πέρασε και το 4.35. Ο πήχης στο 4.40.

Αδαμοπούλου και Πόλακ πέρασαν και το 4.30 και συνεχίζουν για ψηλότερα. Στο 4.10 έμεινε η 16χρονη Αναστασία Μπουμπουλίδη.

Ολοκληρώθηκε το τριπλούν με νικήτρια την Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) με άλμα στα 13.28. Στη δεύτερη θέση η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣΙ) με 12.87, ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση βρέθηκαν οι 17χρονες Μελίνα Ζάραγκα (Παναθηναϊκός ΑΟ) και ΕλένηΝεκταρία Μαμά (ΓΑΣ Ωρωπίων) με 12.81 και 12.61 αντίστοιχα, επιδόσεις καλύτερες από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που είναι 12.20.


Πρώτο επιτυχημένο άλμα στο επί κοντώ στα 4.20 από την Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς). Αμέσως μετά περνά και η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων).

Μετά τις τρεις πρώτες προσπάθειες στο τριπλούν, προηγείται η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) με 13.28.

Το πρώτο πανελλήνιο ρεκόρ του πρωταθλήματος έπεσε από τον φορμαρισμένο Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ (Παμμηλιακός ΑΣ) στα 5.000 μ. βάδην με χρόνο 19.01.44, που καταρρίπτει το δικό του 19.08.74 από το 2016. Τον ακολούθησαν ο Γιάννης Καυκάς της ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών με 19.30.29 (ατ. ρεκόρ) και ο Γιώργος Κριτούλης (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) με 20.14.34, που επίσης αποτελεί νέα ατομική επίδοση.


To απογευματινό πρόγραμμα ξεκίνησε με τα 3.000 μ. βάδην γυναικών και μεγάλη νικήτρια την Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ν. Ιωνίας Ανατολή) με μεγάλο ατομικό ρεκόρ, 12.24.92, επίδοση που την κατατάσσει δεύτερη στη λίστα με τις καλύτερες όλων των εποχών πίσω μόνο από το 12.18.26 της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.


Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Παναγιώτα Τσινοπούλου (ΓΣ Βέλος Παλαιού Φαλήρου) 12.38.32 και στην Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ ο Ιλισσός) με 13.26.11, αμφότερες με νέο ατομικό ρεκόρ.



38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η εξέλιξη των πρωινών αγωνισμάτων

Το τελευταίο δρομικό αγώνισμα του πρωινού προγράμματος είναι τα 400 μ. των Γυναικών. Η Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας) ήταν πρώτη στην πρώτη σειρά με 57.20. Η Αναστασία Ράπτη (ΑΓΣΙ) δείχνει φέτος να επιστρέφει σε καλές επιδόσεις και με 56.01 στον προκριματικό πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ. Στην ίδια σειρά η Ελμπιάνα Ζενέγια (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) πέτυχε 56.48.



Ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης (ΓΣ Κερατσινίου) ήταν πρώτος στα 400 μ. με 49.15 σε μια κούρσα δίχως πίεση.


Ο Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) έκανε ένα άλμα στα 15,77 μ. και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος, ενώ ο Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων) ακολούθησε με 15,45 μέτρα. Άτυχος στάθηκε ο Νίκος Ανδρικόπουλος (Αμεινίας Μεσογείων), που δεν αγωνίστηκε καθώς είχε ενόχληση στη φτέρνα (διαβάστε εδώ).

Δώδεκα αθλήτριες θα συμμετάσχουν στον τελικό του επί κοντώ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως εκπλήξεις με τις Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων), Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς), Αναστασία Μπουμπουλίδη (ΓΣ Κηφισιάς), Εβίνα Παναγιώτου (Ερμής 1877) και Ηρώ Βαρδή (Ερμής 1877) να ξεπερνούν τα 3,60 μ. Η πρόκριση έκλεισε στα 3,40 μέτρα.

Για έναν ακόμη φετινό αγώνα, η Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομ.) έτρεξε στο ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια πέτυχε 7.41 στην τρίτη σειρά των 60 μ. και ισοφάρισε το ρεκόρ της. Η Τσουκαλά έχει βελτιώσει ή ισοφαρίσει συνολικά πέντε φορές το ρεκόρ της στη διάρκεια της σεζόν.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν νικήτρια στην πρώτη σειρά των 60 μ. με 7.42 σε μία συντηρητική κούρσα, στην οποία χαλάρωσε στα τελευταία μέτρα. Η νεαρή έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση.

Απευθείας στα 200 μ. θα μπει η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ), που δε συμμετείχε στα 60 μ., προκειμένου να κρατήσει δυνάμεις για το βασικό της αγώνισμα.


Δώδεκα αθλητές θα λάβουν μέρος στον τελικό του ύψους, ανάμεσα σε αυτούς και το φαβορί για το χρυσό, Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ). Στο σύνολο τους οι αθλητές ξεπέρασε το 1,85 μέτρα.


Ξεκίνησαν τα προκριματικά στους Άνδρες. Ο Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ) ήταν νικητής στην πρώτη σειρά με 6.80 επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την καλή του κατάσταση. Οι 16 καλύτεροι χρόνοι θα προκριθούν στον τελικό. Στη δεύτερη σειρά ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ήταν πρώτος με 6.82 και στην τρίτη ο Λάμπρος Βολίκας (Έφηβος Χίου) με 6.85. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιάννης Βοσκόπουλος (ΠΑΟ), νικητής της τέταρτης σειράς με 6.82. Στην έβδομη σειρά ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν πρώτος με 6.82, στην 8η ο Νίκος Παναγωτόπουλος (Άθλος Κερατσινίου) με 6.82.

Δεν πήρε μέρος στο αγώνισμα ο Δημήτρης Χρυσάφης, που τραυματίστηκε στην τελευταία του προπόνηση πριν τη διοργάνωση (διαβάστε εδώ).

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ήταν πρώτος στη σειρά του με 6.96, ωστόσο δε θα τρέξει στον απογευματινό τελικό, καθώς η παρουσία του αποσκοπούσε μονάχα σε ενεργοποίηση ενόψει της αυριανής παρουσίας του στα 60 μ. εμπ.

Ξεκίνησε το 7αθλο ανδρών με τον Άγγελο Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) να τερματίζει πρώτος σε 7.12.

Η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) χρειάστηκε ένα άλμα για να περάσει στον τελικό του τριπλούν. Η αθλήτρια προσγειώθηκε στα 12,80 μ., επίδοση πάνω από το όριο των 12,60 μέτρων.

Στο τριπλούν των γυναικών η Μελίνα Ζάραγκα (ΠΑΟ) προκρίθηκε στον τελικό με 12,36 μ. βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ και παράλληλα πέτυχε για δεύτερη φορά φέτος επίδοση πάνω από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει προκριματικούς, ενώ θα ξεκινήσουν και τα αγωνίσματα του επτάθλου Ανδρών.

Σύμφωνα με τις τελικές δηλώσεις συμμετοχής, δε θα διεξαχθεί προκριματικός στη σφαιροβολία των Ανδρών και οι αθλητές θα αγωνιστούν απευθείας στον απογευματινό τελικό στις 19.05.

----
LIVE ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ : θα γίνει από την ΕΡΤ1, ώρα 19.15 - 21.00.

edit : Η πλήρης μετάδοση της ΕΡΤ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2024, 1η ημέρα



LIVE STREAMING - πρωί Σαββάτου : Έναρξη μετάδοσης, στις 9.00!



πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για το Ορεινό Τρέξιμο – Προπονητικές Μέθοδοι, Τεχνική & Οφέλη Η Αναγκαιότητα των Προπονητικών Runs σε Ρυθμό Αγώνα!

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ο πρώτος ντοπαρισμένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων – Τι είχε πάρει Ο τύπος που πουλούσε κάθαρση στον ελληνικό αθλητισμό και κουνούσε το δάκτυλο σε όλους ήταν απλά άλλος ένας κοινός τραμπούκος;
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026
Nutrition News

Pepsico Gives Back Kifissia

Crete Marathon

Backyard ultra Rodopi Runners

Poikilo Rocky Mountain

Πρέπει να διαβάσετε
04 Μάρ 26
Το On Cloudmonster 3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το On Cloudmonster επιστρέφει με την τρίτη του έκδοση και επιβεβαιώνει τη φήμη του σαν ένα εκπληκτικό αθλητικό παπούτσι για όσους αγαπούν ένα σταθερό μαλακό παπούτσι τρεξίματος με εντυπωσιακό στυλ.
27 Φεβ 26
29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2026»
Την Κυριακή 29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό! «PepsiCo Gives Back – Run. Smile. Repeat.»: Οι Αγώνες Δρόμου της PepsiCo Hellas για καλό σκοπό επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κηφισιά!
26 Φεβ 26
On Cloudrunner 3 : Μια εξαιρετική επιλογή για τα καθημερινά μας τρεξίματα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η On συνεχίζει να εξελίσσει τη σειρά των παπουτσιών της για τρέξιμο με το Cloudrunner 3, ένα μοντέλο σχεδιασμένο για δρομείς που θέλουν αξιόπιστη αντικραδασμική προστασία, σταθερότητα και άνεση στο καθημερινό τους τρέξιμο. Το δοκιμάσαμε και σας το παρουσιάζουμε:
24 Φεβ 26
Το νέο 1080v15 της New Balance είναι αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι σε εντελώς νέο επίπεδο
Γιατί το νέο 1080v15 της New Balance είναι ακριβώς αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι από ένα everyday running shoe — απλώς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
10 Φεβ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
02 Φεβ 26
Η New Balance παρουσιάζει τα νέα colourways του FuelCell SuperComp Elite v5
Η New Balance ανακοινώνει την άφιξη του FuelCell SuperComp Elite v5 σε Ελλάδα και Κύπρο To νέο αυτό version το οποίο αποτελεί το κορυφαίο αγωνιστικό μοντέλο για δρόμο, είναι σχεδιασμένο για δρομείς που στοχεύουν στην απόλυτη απόδοση από αγώνα 5 km, μέχρι και τον μαραθώνιο.


Thermaikos Coastal Half Marathon

Axios Running

Runster



©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome