Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ενημέρωση
Mizuno

Runner Store

Soligeios Dromos

To 10ari tou Parkou

Heday Road

Green Half Marathon

Konitsa

Evklios Agonas Vounou

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Cetilar
02 Απρ 24 ← πίσω

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου - 6ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΑΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο 12  Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου με συμμετοχή πλέον των 200 αθλητών στον μεγάλο αγώνα όπου δεν κατεγράφησαν όλοι λόγω ενδεχομένως κακής τοποθέτησης του chip  χρονομέτρησης αλλά και εγγραφών κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο λεπτών γεγονός που δημιούργησε μια αναστάτωση στην γραμματεία αλλά και τερματισμών πλέων της 1 ώρας και 40 λεπτών.

Το σύνολο των αθλητών ήταν περίπου 360 ήτοι 210 ενήλικες και 150 παιδιά.

Δεν θα πρέπει να ξεχνούμε ότι:

  • ο αγώνας  και οτιδήποτε παρέχεται είναι δωρεάν
  • έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και λειτουργεί με την λογική της συμμετοχής και όχι του αποκλεισμού
  • δεν έχουμε το δικαίωμα να “απαγορεύσουμε” την συμμετοχή ακόμη και σε όσους έρθουν τελευταία στιγμή
  • Σε περίπτωση που υπάρχει υπερσυσσώρευση δρομέων (μικρών και μεγάλων) θα υπάρξουν  ελλείψεις, καθυστερήσεις και μαζί με το κοινό κόσμος στην πλατεία που δεν είναι εύκολο ούτε θεμιτό να «αστυνομευθεί»
  • Η ατομική μας συνείδηση κι ευθύνη οφείλει συχνά να πρυτανεύει σε τετοιες περιπτώσεις, καθώς οι διοργανωτές λαμβάνουν μέτρα για την ασφαλή διέλευση των δρομέων στους δρόμους που συντελείται ο αγώνας κι αυτό επιτεύχθη στο έπακρο με την συνδρομή της Τροχαίας και της S4S Security.


Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αργοστολίου ως συνδιοργανωτή για την διάθεση του ισόγειου χώρου του θεάτρου, την εξέδρα και την παραχώρηση αδείας διεξαγωγής του γεγονότος.

Την Αστυνομική Δ/νση Κεφαλληνίας τον κο Ιωάννη Μπούμη αλλά και τον Διοικητή της Τροχαίας κο Γιώργο Ισάουη που ανταποκριθήκαν με αμεσότητα, ευθύνη και απόλυτη αποτελεσματικότητα των ρυθμίσεων της κυκλοφορίας.

Τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ (κο Μιχαλάτο) που παγίως στηρίζει τον θεσμό επί 12 χρόνια, αγόγγυστα με ιδιαίτερη προθυμία.

Το Κληροδότημα Παναγή Βαλλιάνου που πάντα συνεισφέρει ανεπιφύλακτα στον σκοπό μας.

Τον κ. Ευάγγελο Μπορονικολιό για την παρουσία του και την άρτια διάλεξή του όπως και την συμμετοχή του στον αγώνα και την κα Γιάννα Κουλουμπή για την διαμεσολάβησή της.

Τα Φρούτα Πολλάτος, τις αντιπροσωπείες Φωκάς και Σπυρόπουλος για την διευκόλυνσή μας στο θέμα των προμηθειών, με διάθεση μπανανών και νερών .

Την S4S security (κο Δ.Σταθάτο) για την διάθεση ατόμων για την οδική ασφάλεια και  επίβλεψη των δρώμενων.

Τον πολυαγαπημένο Αργο του βαλλιανείου την μασκότ μας για όλη την υποστήριξη και παρουσία της.

Τον Διονύση Μεταξά για την συνεισφορά του, στην διεξαγωγή του αγώνα δύναμης.

Τον Πολιτιστικό σύλλογο Μπάλο για την υπέροχη πραγματικά παρουσία του, απόλυτα εναρμονισμένη με το περί ειρήνης μήνυμα του αγώνα και το Εργαστήρι χορού Pirouette  για τις εκπληκτικές μαζορέτες τους, που εμψύχωσαν αποτελεσματικά τους αθλητές.

 Την Τζένη Παπαδημάτου από το Θέατρο θέαμα για την Λιονταρίνα και το Λαγό της και την βοήθειά της στους παιδικούς αγώνες

Τα κορίτσια μας, Αγγούρια Παρασκευή, Αλμπάνη Ναυσικά, Χριστίνα Ποταμιάνου, Μπούζου Αγγελική, για την καθοριστική συμβολή του στην γραμματεία και όπου αλλού απαιτήθηκε και τους μικρούς μας εθελοντές Στέφανο Θεοδωράτο και Χαράννα Μεταξά που με υπερβάλλοντα ζήλο παρέμειναν στο πόστο τους.

Τον Κυριάκο Κυριακόπουλο για την συνδρομή του στην σήμανση και της μεταφορές μαζί με τις Αλμπάνη Ναυσικά, Χριστίνα Ποταμιάνου, που μας υποστήριξαν και την προηγούμενη ημέρα κατά την διάθεση αριθμών.

Τον κ. Δημήτρη Πάρσαλη που αυτοβούλως συνέδραμε στα δρώμενα.

Την γιατρό μας Στάμω Θεοτοκάτου, που επι σειρά ετών με μεγάλη χαρά, πάντα αφιλοκερδώς δίνει το παρόν τον αγώνα μας.

Τον Παύλο Γορανίτη και τον Οθωνα Κουταβά για τον επαγγελματισμό και την θετική τους διάθεση.

Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης για την διάθεση χώρου φύλαξης των προμηθειών.

Το Polo Café  για την παραχώρηση των τραπεζιών της γραμματείας.

Το κατάστημα Ποδηματά για την προσφορά της κορδέλας έργου

Όλους όσους αφανώς, συνέδραμαν σε διάφορες θέσεις, όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που ανέδειξαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον, εκτενή, πραγματικά εντυπωσιακά αφιερώματα και μοναδικό φωτογραφικό υλικό το θεσμό και παρευρέθηκαν, μαζικά στην πλατεία μέσω των εκπροσώπων τους.

Θέλουμε ειδικά να ευχαριστήσουμε τον Σάκη Βούτο, που φέτος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω προσωπικών κωλυμάτων αλλά από τον 1ο αγώνα μέχρι και πέρυσι και δεν έχει λείψει ποτέ από δίπλα μας.

Όσους ήρθαν μεμονωμένα και ομαδικά να συμμετάσχουν στα δρώμενα.

Για να μην ξεχνούμε….η ιδέα και η υλοποίηση του αγώνα αυτού, συνιστά πρωτοβουλία και μεράκι μιας μικρής ομάδας, τριών ανθρώπων και πολλών εθελοντών – τους οποίους και υπερευχαριστούμε- και η μόνη ικανοποίηση και απολαβή μας, είναι η δική σας παρουσία, η ικανοποίηση και το χαμόγελό σας.

Φέτος τρέξαμε για την ειρήνη. Όχι γιατί κάτι μπορούμε επί του πρακτέου να κάνουμε εμείς, μια χούφτα ανθρώπων σε ένα νησί της Ελλάδος αλλά για να εκτιμήσουμε όσα καρπωνόμαστε θεωρώντας τα δεδομένα, την ίδια στιγμή που σε άλλες γωνιές της γης, ο αγώνας είναι καθημερινός, αιματηρός, επιβίωσης και όχι ψυχαγωγίας.

Ο φετινός Βαλλιάνειος ήταν φόρος τιμής και ένδειξη ευγνωμοσύνης, στην ειρήνη, στην ευλογία και την ελευθερία της ειρήνης, στην ειρήνης που απολαμβάνουμε, στην ειρήνη που μας επιτρέπει να εργαζόμαστε, να ονειρευόμαστε, να διεκδικούμε, στην ειρήνη που μας επιτρέπει να γκρινιάζουμε για τα ασήμαντα, να μελαγχολούμε το φθινόπωρο, στην ειρήνη που μας επιτρέπει να ζούμε!

 

Με εκτίμηση εκ της οργανωτικής επιτροπής

 

 Σαμόλη Ευαγγελία- Φώκας Διονύσιος - Φωκά Αικατερίνη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Το mindset κάνει την διαφορά (Μindset makes the difference) Τα 4 « C » της αθλητικής ψυχολογίας για υψηλή απόδοση

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Υπολογιστής - Πόσο γρήγορα θα τρέχατε στο απόγειο της καριέρας σας; Δοκιμάζουμε το νέο Mizuno Wave Rebellion PRO 2
Σύνδρομο Απιοειδούς Μυός - Διάγνωση & Θεραπεία Τενοντοπάθεια Χήνειου Πόδα - Συμπτώματα και θεραπεία
Nutrition News

PepsiCo Gives Back

SUUNTO

Puma Karalis

No finish Line

Run for the Kids with Disabilities

Axios Running Festival

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
30 Μάρ 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
29 Μάρ 24
«Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Κυριακή απόγευμα 16 Ιουνίου 2024 στη Βούλα
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες απόστασης 2,5χλμ και 5χλμ σε κυκλική διαδρομή 2,5χλμ εντός του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας) με εκκίνηση και τερματισμό την πλαζ του ιδρύματος. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.
07 Μάρ 24
HiPRO: ο σύμμαχός σου στην πρωτεΐνη, ενόψει του Ημιμαραθωνίου Αθήνας
Το μεγαλύτερο δρομικό event της Άνοιξης πλησιάζει και όλοι οι δρομείς, όπως κι εσύ, ανυπομονούμε για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2024. Είτε προετοιμάζεσαι να τρέξεις στα 21χλμ, είτε στα 5χλμ, είτε ακόμη και στο Family Run, σίγουρα βρίσκεσαι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας σου!
06 Μάρ 24
On Cloudmonster 2: Ένα «τέρας» αντοχής στα πόδια μας
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
H On επιστρέφει δυναμικά και τη φετινή σεζόν με το Cloudmonster 2 το νέο καινοτόμο μοντέλο της ελβετικής εταιρίας. Ενα «τέρας» αντοχής στα πόδια μας ιδανικό για καθημερινά χιλιόμετρα , είτε για αφοσιωμένους δρομείς, είτε για πιο περιστασιακούς που ψάχνουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο στις διαδρομές τους.
16 Φεβ 24
Τα νέα FuelCell SC Elite v4 και FuelCell Rebel v4 της New Balance
Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell Rebel v4 και του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 στην Ελληνική αγορά.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse