PepsiCo Gives Back Kifissia 2025
Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno Neo Zen

Saucony TRIUMPH 22

Carnation Vican

Taygetos Challenge

Messini Marathon

Kallithea Run

Lefkada Green Half Marathon

Serres Ultra

Solygios Dromos

Evxidas

Patras Half Marathon

Efklios 5th Marathon

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores
Volos Half Marathon
15 Ιουν 24 ← πίσω

Sunset Run 2024

Προκήρυξη διοργάνωσης απογευματινού αγώνα δρόμου Sunset Run

«Sunset Run 2024»

22 Χρόνια Διαδρομές «Άρηξις», Μαζί Προ-Xωράμε

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «’Αρηξις» διοργανώνει το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 απογευματινό αγώνα δρόμου (Sunset Run). Το Κέντρο Πρόληψης «Άρηξις» δημιουργήθηκε το 2002 από τους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ & την Περιφέρεια Αττικής, με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης των εξαρτήσεων στην τοπική κοινότητα.

Τα είκοσι δύο (22) χρόνια ύπαρξης και δράσης του Κέντρου Πρόληψης "Άρηξις" ενώνονται συμβολικά σε μια κοινή πορεία στην Ιερά Οδό, εκεί που συναντιούνται οι ιστορικοί Δήμοι που το δημιούργησαν: η Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω και το Χαϊδάρι. Στην Οδό όπου οι άνθρωποι αντάμωναν για να φτάσουν στο υπέρτατο μυστήριο της αναγέννησης, σ' ένα δρόμο Ψυχής, σε μια αέναη διαδρομή, όπως περιγράφει στο ποίημα του “Ιερά Οδός”, ο μεγάλος μας ποιητής, Άγγελος Σικελιανός.

Σας καλούμε να διανύσει ο καθένας χωριστά, αλλά και όλοι μαζί, μια κυκλική διαδρομή, σαν σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας που ξεκινάει και καταλήγει στον εαυτό, αφετηρία και τερματισμός μαζί, δίνοντας το μήνυμα ότι οι άνθρωποι βρισκόμαστε σε παράλληλες διαδρομές, τόσο κοντινές, ώστε αρκεί μια ανάταση για να σμίξουμε.

 

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), αλλά και τη συμπλήρωση 22 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης Άρηξις, διοργανώνεται απογευματινός αγώνας δρόμου (Sunset Run) το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 20.00 με σύνθημα:

“22 χρόνια Διαδρομές Άρηξις: Μαζί Προ-Χωράμε”

 

 

 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω όρους:

 

  1. 1.      Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο 15/06/2024

Εκκίνηση/Τερματισμός αγώνων: Ιερά Οδός στο ύψος της κεντρικής εισόδου Άλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο)

Χάρτης διαδρομών: Για να δείτε τους χάρτες των διαδρομών τω αγώνων πατήστε ΕΔΩ

 

  1. 2.      Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Τετάρτη 12/06 και Πέμπτη 13/06: παράδοση αγωνιστικού υλικού 09:00-20:00, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Άρηξις (Σμύρνης 28, Αιγάλεω, 2ος όροφος, τηλ: 2105313243)

Παρασκευή 14/06: Τελευταία ημέρα παράδοσης αγωνιστικού υλικού 09:00-14:00, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Άρηξις

Σάββατο 15/06/24 Γραμματεία του αγώνα στην κεντρική είσοδο του άλσους Αιγάλεω από τις 18:00-19:45.

Σάββατο 15/06/2024

20.00: Εκκίνηση αγώνα δρόμου/δυναμικού βάδην 5 km (για ηλικίες ≥ 13 ετών γεννηθέντες από 2011 και νωρίτερα).

20.05: Εκκίνηση αγώνα δρόμου/δυναμικού βάδην 1200m (για όλες τις ηλικίες).

21.00: Λήξη τερματισμών.

21.00: Απονομές νικητών

21.30: Λήξη εκδήλωσης

 

 

  1. 3.      Έπαθλα-Δώρα

Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Κύπελλο θα απονεμηθεί στον πρώτο, δεύτερο τρίτο νικητή/τρια της γενικής κατηγορίας στο δρόμο των 5k και 1200m.

 

  1. 4.      Συμμετοχή:

Χρονικό όριο τερματισμού: Ο αγώνας των 5km έχει χρονικό όριο τερματισμού 60 λεπτά (μέχρι τις 21:00). Μετά από αυτό το χρονικό όριο όσοι δρομείς συνεχίσουν την προσπάθειά τους και κινούνται στη διαδρομή του αγώνα θα συνεχίσουν με δική τους ευθύνη.

Χρονομέτρηση του αγώνα: Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ενώ live τα αποτελέσματα μετά την έναρξη του αγώνα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.ftt.gr.

 

Κόστος συμμετοχής: Ο αγώνας είναι δωρεάν. Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν από το Κέντρο Πρόληψης Άρηξις.

 

 

  1. 5.      Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στο δρόμο των 5km έχουν όλοι οι αθλητές/αθλούμενοι, άνω των 13 ετών (γεννημένοι 2011 και νωρίτερα), οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Δικαίωμα συμμετοχής στο δρόμο των 1200m έχουν όλοι οι αθλητές/αθλούμενοι, ανεξάρτητα ηλικίας. Στο δρόμο των 1200m θα επιτραπεί η συμμετοχή μαθητών Δημοτικού 6-12 ετών και θα ζητηθεί έγγραφη συγκατάθεση από τον κηδεμόνα για τη συμμετοχή των ανηλίκων.

 

  1. 6.      Ιατρικές Εξετάσεις:

Ο αγώνας θα έχει ιατρική κάλυψη. Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη δική τους ευθύνη ενώ συστήνεται να έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις.

 

  1. 7.      Συμμετοχές – Πληροφορίες:

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα πατήστε ΕΔΩ ή σκανάρετε τον παρακάτω QR code

 

 

 

 

 

 

Η ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής θα είναι ανοικτή έως να συμπληρωθεί ο αριθμός των 500 συμμετοχών που έχει προγραμματίσει να υποστηρίξει η Οργανωτική Επιτροπή σε όλους τους δρόμους. Η Γραμματεία του αγώνα θα δεχθεί νέες συμμετοχές 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 500 συμμετοχών.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής: Οι αθλητές – αθλήτριες θα προσέρχονται αυτοπροσώπως στην Γραμματεία, που θα λειτουργεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, για την παραλαβή του πακέτου. Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός, δεν αλλάζεται και δεν μεταβιβάζεται και πρέπει να βρίσκεται καρφιτσωμένος στο εμπρός μέρος της μπλούζας του\της αθλητή\αθλήτριας από την έναρξη έως το τέλος του αγώνα.

 

  1. 8.      Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα κατά μήκος της Ιεράς Οδού θα φροντίσει η δ/νση τροχαίας Δυτικής Αττικής. Για την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα χρησιμοποιηθεί ασθενοφόρο και ειδικός Ιατρός.

 

  1. 9.      Σταθμοί Ανεφοδιασμού:

 

Στο δρόμο των 5km ο σταθμός ανεφοδιασμού (νερό) θα είναι στα 2500m στο σημείο αναστροφής. Τα υγρά που θα δίνονται στους αθλητές (νερό) θα είναι σε ατομικές συσκευασίες μπουκαλάκια της μίας χρήσης, τα οποία θα μαζευτούν κατά την διασπορά τους, μετά την χρήση τους. Στον τερματισμό εκτός από το νερό θα υπάρχουν και φρούτα.

 

  1. 10.  Διαχείριση Προσωπικών Αντικειμένων & Ιματισμού:

 

 

Ο σάκος ιματισμού  παραλαμβάνεται μαζί με τον αριθμό συμμετοχής από το Κέντρο Πρόληψης «Άρηξις». Πάνω στο σάκο πρέπει να τοποθετηθεί ευδιάκριτα η ετικέτα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα, που θα βρίσκεται μέσα στο σάκο.

Οι δρομείς πρέπει να τοποθετήσουν τα απαραίτητα  προσωπικά αντικείμενα και τον ιματισμό τους μέσα σε αυτόν. Δεν πρέπει να περιέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Το Κέντρο Πρόληψης «Άρηξις» δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας. Μετά τον τερματισμό, η παραλαβή των σάκων γίνεται με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής στο ίδιο χώρο που παραδόθηκε.

 

  1. 11.  Φωτογραφική κάλυψη αγώνα

Οι δρομείς συναινούν ώστε η διοργάνωση θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του αγώνα, καθώς και των βραβεύσεων.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τον αγώνα:

Γραμματεία Κέντρου Πρόληψης Άρηξις: Σμύρνης 28, Αιγάλεω, τηλ. 2105313243 http://kentroprolipsisarixis.blogspot.com, kp.arixis@yahoo.gr, facebook: kp.arixis, instagram: kparixis, Youtube:  https://youtu.be/XNuB0fueziI

 

Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "Άρηξις" Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ & την Περιφέρεια Αττικής

Σμύρνης 28, Αιγάλεω, Τηλ. 210 5313243,http://kentroprolipsisarixis.blogspot.com, kp.arixis@yahoo.gr, facebook: kp.arixis, instagram: kparixis

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Yoga. Από τον Καναπέ στην Αποκατάσταση Οδηγός επιβίωσης μετά από Leg day (ή πολύ έντονη προπόνηση γενικά)

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Δοκιμάζουμε το Mizuno Neo Zen: Το νέο προπονητικό παπούτσι έκπληξη! Πως η άσκηση στη φύση ενισχύει την πνευματική διαύγεια
20 χρόνια πριν : 11ος Μαραθώνιος Ρώμης, 13 Μαρτίου 2005 Ντοκιμαντέρ : The Greatest Of All Time (οι Πρωταθλητές)
Nutrition News

PepsiCo Gives Back Kifissia 2025

Crete Marathon

Thermaikos Half Marathon


Πρέπει να διαβάσετε
24 Φεβ 25
On Cloudsurfer 2: Η άνεση που κερδίζει στα καθημερινά μας χιλιόμετρα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο On Cloudsurfer 2 είναι επί τέλους εδώ, βελτιωμένο , πιο μαλακό και άνετο για τα καθημερινά μας χιλιόμετρα. Δεν είναι τυχαίο που η On το λάνσαρε με μότο "soft wins" καθώς αυτή είναι και η αίσθηση που σου αφήνει απο τα πρώτα χιλιόμετρα.
19 Φεβ 25
30 Μαρτίου τρέχουμε στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025»
PepsiCo Gives Back: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCo Hellas διοργανώνει Αγώνες Δρόμου για όλους! Το «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025 - Run Smile Repeat» θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
04 Φεβ 25
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
28 Ιαν 25
Αραφήνειος Δρόμος 2025: Στις 23 Μαρτίου τρέχουμε στην ομορφότερη δρομική διαδρομή της Ανατολικής Αττικής
Ο Αραφήνειος Δρόμος διεξάγεται για 9η χρονιά στη Ραφήνα με διοργανωτές τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον σύλλογο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ . Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού στις αποστάσεις των 10χλμ και 5χλμ καθώς και 1χλμ για παιδιά.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse