Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Runner Store

Nitecore VASILIKOS

Half Marathon Thiva Epaminondas

X-treme Stores
Cetilar
14 Ιουλ 24 ← πίσω

Dam Run Mykonos Experience

Εικόνα που περιέχει γραμματοσειρά, κείμενο, λογότυπο, γραφικά Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα
Προκήρυξη Αγώνα


Το EVOLUTION TRAINING CLUB, προκηρύσσει τον αγώνα «DAM RUN MYKONOS EXPERIENCE

2024»,ο οποίος θα διεξαχθεί 14/07/2024 στο Φράγμα Μαραθίου Μυκόνου.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/07/2024 στο Φράγμα Μυκόνου, περιοχή Μαράθι, ως εξής:


 • Στις 18.30 μ.μ. εκκίνηση FAMILY RUN 1 km

 • Στις 19.00 μ.μ εκκίνηση FUN RUN 4 km & FAST RUNNING 8 kmΣκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και ιχνηλάτηση των πεζοποριακών διαδρομών της Μυκόνου.

Το όραμα μας είναι η δημιουργία ενός δρομικού κινήματος στο νησί των ανέμων, η επαφή των αθλούμενων με τοπία μοναδικού φυσικού κάλλους, ενδυναμώνοντας έτσι την σχέση με την ιστορία του τόπου τους, την αγάπη και τον σεβασμό για άθληση, την αξία του «Ευ αγωνίζεσθαι», καθώς και η προσέλκυση εναλλακτικού τουρισμού.


Το φράγμα Μαραθίου


Ανακαλύπτουμε στο φράγμα Μαραθίου της Μυκόνου μία όμορφη διαδρομή, στο μεγαλύτερο τμήμα της ομαλή και χωμάτινη περιμετρικά της λίμνης του Μαραθίου, η οποία λίμνη εκτός από μία από τις δύο υδατοδεξαμενές του νησιού, είναι και σημαντικός υδροβιότοπός του.Εικόνα που περιέχει χορτάρι, εξωτερικός χώρος/ύπαιθρος, σύννεφο, ουρανός Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα


Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ύψος αναχώµατος: 30m Μήκος στέψης: 265m Πλάτος στέψης : 4,5m

Όγκος αναχώµατος: 32.500m3 Ωφέλιµος όγκος: 2.900.000m3

Επιφάνεια ταµιευτήρα: 500.000m2

Στεγανοποίηση ταµιευτήρα: Φυσική στεγανότητα (γρανίτες) Χρήση νερού: Άρδευση-Ύδρευση Έτος περάτωσης: 1992

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ


Ημερομηνία διεξαγωγής: 14/07/2024Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Φράγμα ΜαραθίουLink τοποθεσίας αγώνα «DAM RUN MYKONOS EXPERIENCE 2024»:


https://www.google.com/maps/place/37%C2%B028'10.9%22N+25%C2%B021'32.5%22E/@37.4696885

,25.3564547,17z/data=!3m1!4b1!4m4!3m3!8m2!3d37.4696885!4d25.3590296?entry=ttu


Ώρα εκκίνησης: 18.30 μ.μ. & 19.00 μ.μ


Απόσταση αγώνα: 1 km, 4 km & 8 kmΠεριγραφή διαδρομής- Τεχνική ενημέρωση:Όλες οι διαδρομές έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού τη γέφυρα του φράγματος Μαραθίου. • Στο FAMILY RUN 1 km όλα τα παιδιά τρέχουν για 500μ( checkpoint- βραχιολάκι) υποχρεωτικά μαζί με έναν τουλάχιστον γονέα με κοινό σημείο εκκίνησης- τερματισμού τη γέφυρα του φράγματος. Στη συνέχεια, κάνουν αναστροφή για 500μ και επιστρέφουν στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού. • Η διαδρομή του FUN RUN 4 km είναι κυκλική και έχει κοινό σημείο εκκίνησης-τερματισμού τη γέφυρα του φράγματος. Στη συνέχεια, κατευθύνεται για 3 km σε χωμάτινο τερέν 75% και 1 km σε ασφάλτινο τερέν 25%. Στα 2 km( checkpoint- βραχιολάκι) παρέχεται τροφοδοσία(ΝΕΡΑ/ΙΣΟΤΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ/ΜΠΑΝΑΝΕΣ). • Η διαδρομή FAST RUNNING 8 km είναι κυκλική και έχει κοινό σημείο εκκίνησης-τερματισμού τη γέφυρα του φράγματος. Στη συνέχεια, κατευθύνεται για 6 km σε χωμάτινο τερέν 75% και 2 km σε ασφάλτινο τερέν 25%. Κάνοντας ακόμα έναν κύκλο διανύουμε το 8ο km. Στα 2 km( checkpoint- βραχιολάκι) και 6 km (checkpoint- βραχιολάκι) παρέχεται τροφοδοσία (ΝΕΡΑ/ΙΣΟΤΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ/ΜΠΑΝΑΝΕΣ).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.


Καλό αγώνα!!! Καλό τερματισμό!!!


Σηματοδότηση: Η σήμανση του αγώνα έχει σημαίες και κώνους.
Χάρτες- Υψομετρικά:


Εικόνα που περιέχει κείμενο, στιγμιότυπο οθόνης, χάρτης, εναέριος Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΕικόνα που περιέχει κείμενο, χάρτης, στιγμιότυπο οθόνης, Άτλας Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΕικόνα που περιέχει κείμενο, χάρτης, στιγμιότυπο οθόνης, Άτλας Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΤροφοδοσία:


Στη διαδρομή των 4 km θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας:


 • Στο 2 km ΝΕΡΑ/ΙΣΟΤΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ


Στη διαδρομή των 8 km θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας:


 • Στα 2 km ΝΕΡΑ/ΙΣΟΤΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ/ΜΠΑΝΑΝΕΣ

 • Στα 6 km ΝΕΡΑ/ΙΣΟΤΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ/ΜΠΑΝΑΝΕΣ


Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:

Η χρονομέτρηση θα γίνει ψηφιακά με chip στο δρομικό παπούτσι και τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τους αγώνες, ενώ θα δημοσιευθούν αφού επικαιροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.


Ώρα Προσέλευσης:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης το αργότερο 30’ λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα που θα αγωνιστούν.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών πρέπει να έχουν την σύμφωνη γνώμη των γονέων τους.


Ιατρική Εξέταση: H οργανωτική επιτροπή των αγώνων συστήνει σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν εξεταστεί από ειδικό γιατρό που να βεβαιώνει ότι μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοιου τύπου φυσική δραστηριότητα με ασφάλεια. Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Ο κάθε δρομέας οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνηση του, ιδιαίτερα στα μονοπάτια/ δρόμο και να παραχωρεί την σειρά του σε πιο γρήγορους που θέλουν να προσπεράσουν. Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα η Οργανωτική Επιτροπή από αθλητές που αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό γι’ αυτό σε κάθε αριθμό συμμετοχής αναγράφεται τηλέφωνο του υπεύθυνου για άμεση επικοινωνία.


Διανομή των αριθμών:

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους και το αθλητικό υλικό στις 13/07/2024 από 12:00 μ.μ.-20:00 μ.μ. στην παρακάτω τοποθεσία (ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EVOLUTION TRAINING CLUB).Τοποθεσία παραλαβής αθλητικού υλικού(link τοποθεσίας): https://maps.app.goo.gl/h7w2ovHQtVuwZC1y5Χρονικό όριο αγώνα:

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν:


Α) τα 1 km σε 15’ λεπτά Β) τα 4 km σε 45’ λεπτά Γ) τα 8 km σε 90’ λεπτά


Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.


Έπαθλα:

Θα βραβευθούν οι έξι πρώτοι άντρες και οι έξι πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης στον αγώνα των 4 km και 8 km.


Στον αγώνα του 1 km μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι ηλικίες, αλλά θα βραβευθούν τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια κάτω των 12 ετών.


Σε περίπτωση που κάποιος έχει κάνει εγγραφή στον αγώνα των 4 km ή 8 km, συμμετέχει δωρεάν στον αγώνα του 1 km, αν συνοδεύει κάποιο παιδί.


Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό. Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 20:00 μ.μ.

Παροχές:


 • TECHNICAL T-SHIRT

 • FOLDING BACKPACK

 • MULTI SCARF

 • HAT

 • SOFT FLASK WRIST

 • RUNNING TOWEL

 • RUNNING BRACELEΤ

 • PHOTO CONTENT

 • VIDEO CONTENT

 • PERSONAL RESULTS CARDA

 • AND MOREΠερίοδος εγγραφής:

Από 02/06/2024 μέχρι την 12/07/2024 Υπάρχει όριο 150 συμμετοχών. Μετά την συμπλήρωση αυτών, ανεξάρτητα από το αν έχει φτάσει η ημερομηνία λήξης εγγραφών ή όχι, θα κλείσουν οι δηλώσεις.Κόστος συμμετοχής:


 • 15€ στα 1 km

 • 25€ στα 4 km

 • 30€ στα 8 km Link εγγραφών:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=05f8f02aa3e606b65eecbe1f4b5d12bf&l=GR&g=0
Δηλώσεις συμμετοχής – Τρόπος εξόφλησης εγγραφής:


ΒΗΜΑ 1ο: Οι αθλητές δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τη φόρμα που έχει ετοιμάσει ο σύλλογος στο internet.


ΒΗΜΑ 2ο: Εξοφλείται το κόστος συμμετοχής ΜΟΝΟ με κάρτα εντός 5 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της εγγραφής.


Web site αγώνα: www.pathfindermykonos.com


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985710633 ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Petzl SWIFT® RL: Δοκίμασε τον κορυφαίο φακό κεφαλής στους ορεινούς αγώνες Olympus Marathon & Zagori Mountain Running On Cloudmonster Hyper: Το πρώτο supertrainer της On είναι εδώ και σε πετάει… τερατωδώς στα σύννεφα!

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Η Ψυχολογία του Μυϊκού Πόνου στον Αθλητισμό και το Τρέξιμο Οι 5 πιο κοινές αιτίες που προκαλούν πόνο στη πλάτη και πως θα τις αντιμετωπίσετε
Οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν την διάρκεια έντασης στο τρέξιμο Προπόνηση + Ζέστη
Nutrition News

Salomon

Πρέπει να διαβάσετε
15 Ιουν 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
30 Μαϊ 24
Styx Trail Race 2024: Ο πιο μουσικός αγώνας ορεινού τρεξίματος
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΔΙΑΒΑ", σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώνει το Styx Trail Race 2024, powered by The NorthFace, ως μέρος του Helmos Mountain Festival. Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
23 Μαϊ 24
16 Ιουνίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας),

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse