Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony TRIUMPH 22

Taygetos Challenge

Serres Ultra

Dromos Argolikou Kolpou

Evxidas

Patras Half Marathon

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores
Volos Half Marathon
10 Ιουν 24 ← πίσω

Ρώμη 2024 : Τεράστιο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ νεανίδων, πολύ μεγάλη πρόκριση της Εμμανουηλίδου στον τελικό των 200 μέτρων - τα ΒΙΝΤΕΟ

Ιστορία έγραψε η Πολυνίκη Εμμανουηλιδου καθώς έγινε η πρώτη ελληνίδα που μπαίνει σε τελικό 200 μ. σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου!

Στον ημιτελικό των 200 μ. έκανε εξαιρετική κούρσα και κατάφερε να επιτύχει τον -κρυφό – στόχο της για τη διοργάνωση!

Η νεαρή σπρίντερ τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην πρώτη ημιτελική σειρά με 22.84 (0,5) επίδοση που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων γυναικών βελτιώνοντας το 22.85 που κατείχε η ίδια από την κούρσα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στη Σιλέσια.

Με τον χρόνο αυτό σημείωσε την 8η καλύτερη επίδοση του ημιτελικού και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Δεν μπορώ να τα πιστέψω όλα αυτά που πέτυχα. Έχω τρελαθεί. Το ήθελα πάρα πολύ χθες στα 100 μέτρα. Δεν μου βγήκε στα 100 μέτρα και σήμερα μπήκα τρελαμένη. Μπήκα συγκεντρωμένη. Στον τελικό θέλω να το ευχαριστηθώ. Θα μπω πιο συγκεντρωμένη γιατί στο τέλος το έχασα λίγο σήμερα. Ελπίζω να βγει ένα νέο ατομικό ρεκόρ γιατί είναι στις δυνατότητες μου”, τόνισε η Εμμανουηλίδου μετά την πρόκριση στον τελικό.



Βίντεο ΕΡΤ - Δηλώσεις - Πανευτυχής η Εμμανουηλίδου για την πρόκριση στον τελικό: Φιλάκια στην Ελλάδα!




Βίντεο ΕΡΤ - η κούρσα




Βίντεο ΕΡΤ - Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αντίδραση της Εμμανουηλίδου όταν έμαθε ότι προκρίθηκε στον τελικό!



πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Ανανεώσου Μετά τις Γιορτές: Τα Συμπληρώματα που Χρειάζεσαι για να Ξεκινήσεις Δυναμικά το Νέο Έτος! Καφεΐνη: Friend of Foe?

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Βασικές συμβουλές για όποιον σκέφτεται να παίξει στο Καζίνο «Η Σπηλιά του Πόνου»: Τα διδάγματα των μαραθωνοδρόμων για τη ζωή και τις επιχειρήσεις. Ποιο είναι το μότο τους
Χαράλαμπος Πιτσώλης : Ο μαραθώνιος της ζωής και ο δρόμος προς τη δόξα Όλη η τηλεοπτική μετάδοση : 71η Τελετή Aπονομής Αθλητικών Βραβείων ΠΣΑΤ
Nutrition News

Fitness EXPO

Crete Marathon

Thermaikos Half Marathon


Πρέπει να διαβάσετε
28 Ιαν 25
Αραφήνειος Δρόμος 2025: Στις 23 Μαρτίου τρέχουμε στην ομορφότερη δρομική διαδρομή της Ανατολικής Αττικής
Ο Αραφήνειος Δρόμος διεξάγεται για 9η χρονιά στη Ραφήνα με διοργανωτές τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον σύλλογο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ . Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού στις αποστάσεις των 10χλμ και 5χλμ καθώς και 1χλμ για παιδιά.
13 Ιαν 25
4ο Koumaria Trail Series - 8 και 9 Φεβρουαρίου τρέχουμε στα βουνά της Πάτρας
Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ διοργανώνει τo Σάββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2025  για 4η χρονιά το Koumaria Trail Series, μια ολοκληρωμένη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, στον ευρύτερο χώρο των Πατρών.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.
04 Νοέ 24
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
30 Οκτ 24
Το καλύτερο αθλητικό παπούτσι της New Balance, έγινε ακόμη καλύτερο!
Το «κλασικά πρώτο» στις επιλογές δρομέων και όχι μόνο, είναι ένα τέλειο blend όλων όσων χρειάζεται να έχει ένα κορυφαίο αθλητικό σήμερα. Απόλυτα υποστηρικτικό, ευχάριστα ελαφρύ και με ένα νέο επαναστατικό upper, είναι ικανό να καλύψει όλες τις θέσεις στον πάγκο των επιλογών για το τρέξιμο.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse