Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Αποτελέσματα
Runner Store

Nitecore VASILIKOS

Half Marathon Thiva Epaminondas

X-treme Stores
UltraMag
26 Ιουν 24 ← πίσω

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (οι νικητές) 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Χωριστής

8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Χωριστής

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ «ΆΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΡΑΜΑΣ 2024

8ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» όπως κάθε χρόνο συμμετείχε στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2024» με τον «8ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 2024», την Τετάρτη στις 26 Ιουνίου 2024 στις 7:30 μ.μ. σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και την Δημοτική Κοινότητα Χωριστής.

Ένας αγώνας δρόμου ο οποίος έγινε πλέον θεσμός από το 2015, αναδεικνύοντας παράλληλα το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, περιμετρικά του Χωριού σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων και τα παιδιά μέχρι 12 ετών έτρεξαν σε μια διαδρομή ενός χιλιομέτρου. Η εκκίνηση του αγώνα και ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου μπροστά από την Πλατεία του Δ.Δ Χωριστής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του φορέα και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της ομαλής λειτουργίας του αγώνα και που βρίσκονται κάθε χρόνο στον πλευρό μας και ιδιαίτερα τους Δρομείς Γρηγόρη Δημητριάδη, Χρήστο Βάσσου, Ιορδάνη Τσεπεσίδη και τον Άγγελο Τσιρακίδη για την βοήθειά τους και την σκιαγράφηση της διαδρομής.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, τον Δήμο Δράμας, για τα ηχητικά και τον κ. Στέφανο Τσιαμάκη για την διαχείριση του ήχου. Την Δημοτική Κοινότητα Χωριστής για την εθελοντική της ομάδα που κάλυψε όλες τις διασταυρώσεις καθώς και την διανομή των νερών κατά την διάρκεια της διαδρομής του αγώνα. Την Εθελοντική ομάδα γυναικών που καλύπτουν κάθε χρόνο την διοργάνωση των εγγραφών, των αποτελεσμάτων και την απονομή των μεταλλίων. Τον κ. Μαλαμίδη Αθανάσιο ο οποίος μας χορηγεί κάθε χρόνο το φουσκωτό, καθώς και τον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για τις τέντες. Τον Μουσικοδραματικό Σύλλογο Χωριστής που μας τροφοδοτεί ρεύμα, καθίσματα και τραπέζια για τις εγγραφές. Τον εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ κ. Κουρομιχαλάκη Στέλιο και την ομάδα του καθώς και για την χορηγία του βάθρου όπου γίνονται οι απονομές. Τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργο Μουχτάρη για την χορηγία των νερών. Τον κ. Κωνσταντίνο Βαλαβάνη, Γιάννη Τοματσίδη και Αθανάσιο Γκουλίκη για την κάλυψη βίντεο και φωτογραφικού υλικού.

Επίσης ευχαριστούμε τους εθελοντές από το Περιφερειακό τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την ομάδα των Σαμαρειτών, Την κλινική Υγείας και τον κ. Χάρη Αμαραντίδη για το ασθενοφόρο, καθώς και την Τροχαία του Αστυνομικού τμήματος Δράμας για την υγειονομική κάλυψη και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Δημάρχου Δράμας ο κ. Γιώργο Μουχτάρης Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χωριστής κ. Χαρίλαος Κωφού, Σύλλογοι και φορείς και πλήθος κόσμου.

Όλοι οι δρομείς έλαβαν μετάλλια, νούμερα, καπελάκια καθώς και κύπελλα όπως ο πρώτος που έκοψε την κορδέλα και οι πρώτοι κάθε κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών δωρεά του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Στο κάλεσμα μας ανταποκρίθηκαν 164 άτομα δρομείς όλων των ηλικιών. Ο αγώνας όπως κάθε χρόνο είχε Φιλανθρωπικό Χαρακτήρα με μοναδικό αντίτιμο την συλλογή τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Από τους συμμετέχοντες στον αγώνα συγκεντρώθηκαν συνολικά 220 κιλά τρόφιμα όπως : Ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, ελαιόλαδο, και διάφορα είδη όπως: ( γάλα εβαπορέ, σάλτσες, μπισκότα, φρυγανιές, δημητριακά, κάστερ πάουντερ, αλάτι, κράκερς, ξύδια, κονσέρβες, μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα ).

Οι αθλητές που διακρίθηκαν ανα κατηγορία είναι οι εξής:

1ος Τσουμαρίδης Κωνσταντίνος με χρόνο 18,50
Αγόρια μέχρι 12 ετών:
1) Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
2) Λαζαρίδης Γεώργιος
3) Κοκκαλίδης Θεοκλής

Κορίτσια μέχρι 12 ετών:
1) Παπαδοπούλου Νικολέτα
2) Χαραλαμπίδου Αναστασία
3) Τηλαβερίδου Καλλιόπη

Αγόρια 13 - 18 ετών
1) Αποστολίδης Δημήτριος
2) Κασμερίδης Παναγιώτης
3) Μαμσάκος Παύλος

Κορίτσια 13 - 18 ετών
1) Σίνα Ιωάννα
2) Σαμαρά Στυλιανή
3) Γεωργιάδου Δέσποινα

Άντρες 18 - 50 ετών
1) Τσουμαρίδης Κωνσταντίνος
2) Πλακίδης Ευάγγελος
3) Ράπτου Παναγιώτης

Γυναίκες 18 - 50 ετών
1) Καρακεχαγιόγλου Παρασκευή
2) Δημητρέλου Σωτηρία
3) Μηχαλιασλή Μαρία

Άντρες 50 + ετών
1) Δημητριάδης Αμβρόσιος
2) Ρουσιαμάνης Αναστάσιος
3) Αποστολίδης Απόστολος

Γυναίκες 50 + ετών
1) Θεοδωράκη Μαρία
2) Χρυσοστομίδου Ευλαμπία
3) Παρλαπάνη Κωνσταντίνα

Η Πρόεδρος κ. Τσάνα Μαρία τονίζει ότι ο αθλητισμός διδάσκει και αναπτύσσει αξίες που βασίζονται στην προσφορά στον συνάνθρωπό και την αλληλεγγύη. Αυτές τις αξίες στηρίζει και πιστεύει ο φορέας μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους δρομείς που δίνουν το παρών κάθε χρόνο σε αυτή την γιορτή, από Χωριστή και τον ευρύτερο Νομό Δράμας όπως, Σύλλογος Α.Ο.Δ. Δράμας, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας, Καβάλας, Θάσου Κομοτηνής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
«ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Αν τρέχω, χρειάζεται να κάνω προπόνηση δύναμης για τα πόδια; Το mindset κάνει την διαφορά (Μindset makes the difference)

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Η Ψυχολογία του Μυϊκού Πόνου στον Αθλητισμό και το Τρέξιμο Cardio Προπόνηση – Ποια είναι τα Είδη Cardio, τα 6 Σημαντικά Οφέλη και οι 7 Καλύτερες Ασκήσεις
Γρηγόρης Σκουλαρίκης: «Η ζωή μου είναι συνυφασμένη με το τρέξιμο» Petzl SWIFT® RL: Δοκίμασε τον κορυφαίο φακό κεφαλής στους ορεινούς αγώνες Olympus Marathon & Zagori Mountain Running
Nutrition News

Salomon

Πρέπει να διαβάσετε
15 Ιουν 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
30 Μαϊ 24
Styx Trail Race 2024: Ο πιο μουσικός αγώνας ορεινού τρεξίματος
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΔΙΑΒΑ", σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώνει το Styx Trail Race 2024, powered by The NorthFace, ως μέρος του Helmos Mountain Festival. Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
23 Μαϊ 24
16 Ιουνίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας),

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse