Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Mizuno

Saucony

VICAN Aletheia

NITECORE VASSILIKOS

Serres Ultra

Kallithea Run

Volos Run

Poseidon Half Marathon

Efklis Imitates

X-treme Stores

04 Αυγ 24 ← πίσω

Παρίσι 2024: δεν πέρασαν απευθείας, θα διεκδικήσουν το εισιτήριο στο ρεπεσάζ Εμμανουηλίδου και Φωτοπούλου - τα ΒΙΝΤΕΟ

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω ρεπεσάζ να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των 200 μέτρων.

Η πρωταθλήτρια των σπριντ τερμάτισε τέταρτη στην 5η προκριματική σειρά με χρόνο 23.06 με άνεμο θετικό 0.2,, αλλά την πρόκριση έπαιρναν μόνο οι τρεις πρώτες.

Η Πολυνίκη ξεκίνησα δυνατά, αλλά στα τελευταία μέτρα δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω που θα την έβαζε από τώρα στον ημιτελικό.

Το ρεπεσάζ θα γίνει τη Δευτέρα στις 13:50.

Μιλώντας μετά την κούρσα της στην κάμερα της ΕΡΤ, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου:

«Προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από τις επιδόσεις μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι επιτυχία που είμαι εδώ, αλλά δεν μου αρκεί, θέλω κάτι παραπάνω.

Το καλό είναι ότι υπάρχει πια ρεπεσάζ. Η πρόκριση είναι μέσα στις δυνατότητές μου. Νιώθω καλά, αλλά νομίζω ότι το χάνω στο τέλος με το μυαλό μου, δεν το διαχειρίζομαι καλά και σφίγγω.

Αυτός ο νέος κανονισμός με το ρεπεσάζ είναι θετικός δίνω σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία.

Σήμερα, πάντως, περίμενα να περάσω απ’ ευθείας, να βγάλω ένα χρόνο κάτω από τα 23’’ γιατί νιώθω πολύ καλά. Θα δούμε αύριο.

Νομίζω ότι ως διοργάνωση δε διαφέρει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Βέβαια, εδώ το στάδιο είναι γεμάτο κι αυτό είναι λίγο αγχωτικό, αλλά είναι τέλεια η ατμόσφαιρα».

ΣΤΑ ΡΕΠΕΣΑΖ Η ΟΛΙΒΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ 200Μ. (Γραφείο Τύπου ΚΟΕΑΣ Κύπρος)

Σε δεύτερη ευκαιρία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα Ημιτελικά των 200μ. γυναικών, στου 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Ολίβια Φωτοπούλου. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη τερμάτισε πριν από λίγο στην 5η θέση της πέμπτης σειράς, τρέχοντας από τον 5ο διάδρομο, σε 23.07, με αποτέλεσμα να μην περάσει από σήμερα στα Ημιτελικά. Έτσι, αύριο Δευτέρα (5/8), στις 13:50 (ώρα Κύπρου) θα ξαναμπεί στο «Σταντ ντε Φρανς» για να παλέψει για μία από τις έξι θέσεις που απομένουν για να συμπληρωθεί η 24άδα των Ημιτελικών. Να αναφέρουμε ότι αργότερα σήμερα θα ανακοινωθούν οι σειρές και οι κανονισμοί οι οποίοι θα ισχύσουν στα ρεπεσάζ. Με το τέλος και των έξι σειρών του πρώτου γύρου στα 200μ., η Φωτοπούλου ειχε τον 25ο καλύτερο χρόνο, από 45 συμμετέχουσες.


Τα αποτελέσματα της 5ης σειράς των 200 μέτρων γυναικών :

1 7 2418 United States of America USA BROWN Brittany 0.205 22.38 Q
2 2 2071 Jamaica JAM THOMAS Lanae-Tava 0.151 22.70 Q
3 3 1896 Great Britain GBR WILLIAMS Bianca 0.183 22.77 Q
4 8 1953 Greece GRE EMMANOUILIDOU Polyniki 0.166 23.06
5 5 1712 Cyprus CYP FOTOPOULOU Olivia 0.145 23.07
6 4 1972 Hungary HUN TAKACS Boglarka 0.151 23.16
7 9 1585 Belgium BEL VERVAET Imke 0.166 23.20
8 6 2317 Singapore SGP PEREIRA Veronica Shanti 0.185 23.21


Εκτός 12άδας η Σταματία Σκαρβέλη, που άγγιξε τα 70 μέτρα


Μεγάλη προσπάθεια να περάσει στον τελικό της σφυροβολίας κατέβαλε η Σταματία Σκαρβέλη, άγγιξε τα 70 μέτρα, ρίχνοντας 69.38 στο δεύτερο γκρουπ του προκριματικού, αλλά η επίδοσή της δεν έφτασε για να τη φέρει στις δώδεκα καλύτερες, αφού κατατάχθηκε 17η. Τη 12η θέση πήρε η περίφημη Πολωνή Ανίτα Βλόνταρτσικ με 71.06.

Η Σκαρβέλη ξεκίνησε πολύ καλά με βολή στα 69.38, μια προσπάθεια που ήταν οριακά εντός τομέα, και έδειξε ότι θα μπορούσε με μια μικρή βελτίωση να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

Η δεύτερη προσπάθειά της δεν την έφερε ψηλότερα, αφού μετρήθηκε 66.86 και μπήκε στην τελευταία ούσα στην 13η θέση, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει τον αγώνα της με μια καλύτερη βολή, αφού η σφύρα βρήκε στον κλωβό και ήταν άκυρη.

Βίντεο - η κούρσα Εμμανουηλίδου, Φωτοπούλου (το βίντεο θα είναι διαθέσιμο ως τις 31/8/2024).

Βίντεο δηλώσεις Εμμανουηλίδου (η ΕΡΤ δεν έχει βάλει ως τώρα το βίντεο της κούρσας)




Βίντεο - Καλή πρώτη προσπάθεια στα 69.38μ. για τη Σκαρβέλη






Βίντεο - Δεν τα κατάφερε στη σφυροβολία η Σκαρβέλη



Οι δηλώσεις της Σταματίας Σκαρβέλη




πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Δυναμικό βάδισμα : η τεχνική του και τα μυστικά για να το κάνετε σωστά Τα Σημαντικά Οφέλη της Αερόβιας Προπόνησης

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ποια είναι η καλύτερη ώρα για προπόνηση; Το σώμα σου και εσύ: κινήσου προς την ευεξία!
Κάνω πρωταθλητισμό. Πώς μπορώ να διαχειριστώ το άγχος; Γιατί Όλοι Τρέχουν;
Nutrition News

Pepsico Gives Back Kifissia

Crete Marathon

Megara Peramos Pahi

Falanthos Trail

Πρέπει να διαβάσετε
04 Μάρ 26
Το On Cloudmonster 3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το On Cloudmonster επιστρέφει με την τρίτη του έκδοση και επιβεβαιώνει τη φήμη του σαν ένα εκπληκτικό αθλητικό παπούτσι για όσους αγαπούν ένα σταθερό μαλακό παπούτσι τρεξίματος με εντυπωσιακό στυλ.
27 Φεβ 26
29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2026»
Την Κυριακή 29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό! «PepsiCo Gives Back – Run. Smile. Repeat.»: Οι Αγώνες Δρόμου της PepsiCo Hellas για καλό σκοπό επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κηφισιά!
26 Φεβ 26
On Cloudrunner 3 : Μια εξαιρετική επιλογή για τα καθημερινά μας τρεξίματα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η On συνεχίζει να εξελίσσει τη σειρά των παπουτσιών της για τρέξιμο με το Cloudrunner 3, ένα μοντέλο σχεδιασμένο για δρομείς που θέλουν αξιόπιστη αντικραδασμική προστασία, σταθερότητα και άνεση στο καθημερινό τους τρέξιμο. Το δοκιμάσαμε και σας το παρουσιάζουμε:
24 Φεβ 26
Το νέο 1080v15 της New Balance είναι αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι σε εντελώς νέο επίπεδο
Γιατί το νέο 1080v15 της New Balance είναι ακριβώς αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι από ένα everyday running shoe — απλώς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
10 Φεβ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
02 Φεβ 26
Η New Balance παρουσιάζει τα νέα colourways του FuelCell SuperComp Elite v5
Η New Balance ανακοινώνει την άφιξη του FuelCell SuperComp Elite v5 σε Ελλάδα και Κύπρο To νέο αυτό version το οποίο αποτελεί το κορυφαίο αγωνιστικό μοντέλο για δρόμο, είναι σχεδιασμένο για δρομείς που στοχεύουν στην απόλυτη απόδοση από αγώνα 5 km, μέχρι και τον μαραθώνιο.


Thermaikos Coastal Half Marathon

Axios Running

Runster



©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome