Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αγωνίστηκε σήμερα στον ημιτελικό των 200 μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η νεαρή σπρίντερ τερμάτισε στην όγδοη θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς με 23.18 και ολοκλήρωσε απόλυτα επιτυχημένα την παρουσία της στη διοργάνωση. Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου, το πρωί έτρεξε στα ρεπεσάζ και το απόγευμα πήρε θέση στη δεύτερη διαδρομή της πρώτης ημιτελικής σειράς.
“Νομίζω πως μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένη που έφτασα στα ημιτελικά. Πάλεψα με τα θηρία σε αυτόν τον αγώνα. Δεν ένιωθα καλά τώρα το απόγευμα, γιατί δεν είχα ενέργεια, φεύγω χαρούμενη έστω κι αν δεν έκανα ατομικό ρεκόρ“, είπε η νεαρή, που μετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε παρουσία σε δύο αγωνίσματα.
Η 21χρονη κατέκτησε την 24η θέση στο σύνολο.
πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΙΒΙΑ! ΣΤΗΝ 23η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 200Μ. Η ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Εξαρχής ήταν δύσκολη η προσπάθεια της Ολίβιας Φωτοπούλου στα Ημιτελικά των 200μ., από τη στιγμή που πολύ σπάνια καλούνται αθλήτριες να κάνουν δύο διακοσάρια σε λιγότερο από 10 ώρες!!! Και όντως, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μπορείς να παρουσιαστείς σε δύο τέτοιες κούρσες στο ίδιο επίπεδο. Η πιο σημαντική κούρσα της πρωταθλήτριάς μας ήταν το μεσημέρι, όταν κατάφερε να υλοποιήσει ένα από τα όνειρά της, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα Ημιτελικά των 200μ. σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πριν από λίγο, η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έτρεξε και πάλι την απόσταση κάτω από τα 23 δεύτερα (22.92 το μεσημέρι), τερματίζοντας στην 8η θέση της τρίτης ημιτελικής σειράς σε 22.98 (+0,1 μ/δ) και κατέλαβε συνολικά την 23η θέση, από 45 αθλήτριες.
Μία πολύ σημαντική ημέρα ολοκληρώθηκε για την Ολίβια Φωτοπούλου, όπως και η πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας μάλιστα τη χαρά να κάνει τέσσερις κούρσες, μία στα 100μ. και τρεις στα 200μ. Η πρωταθλήτριά μας έζησε όπως περίμενε τη... στέψη της σε Ολύμπιαν και μπορεί να νιώθει περήφανη, όπως και ο προπονητής της, για την παρουσία τους στο Παρίσι.
Συγχαρητήρια Ολίβια Φωτοπούλου, καλή επιστροφή στην Κύπρο και καλή ξεκούραση. Συγχατητήρια Κώστα Βογιατζάκη, για την αρκετά καλή πορεία της Φωτοπούλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
πηγή : Γραφείο Τύπου ΚΟΕΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
Το τρέξιμο δεν γνωρίζει όρια. Όμως η καθημερινότητα συχνά τα συναντά — από τον χρόνο, τον καιρό ή τις υποχρεώσεις. Γι' αυτό, όλο και περισσότεροι δρομείς ανακαλύπτουν τη δύναμη του smart training στο σπίτι:
Το τρέξιμο δεν είναι απλώς μια συνήθεια ή ένα πρόγραμμα. Είναι ρυθμός, αναπνοή, ελευθερία. Και για κάθε δρομέα, υπάρχει εκείνη η στιγμή που όλα δένουν αρμονικά, το σώμα, το μυαλό, η διαδρομή.
Η On μας παρουσιάζει το νέο Cloudsurfer Max και για ακόμη μία φορά επαναπροσδιορίζει τους κανόνες του τρεξίματος.. Ένα μοντέλο με μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και υψηλή απόδοση για το καθημερινό μας τρέξιμο.
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο! Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο. Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα! Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY