Το Diamond League της Ρώμης έγινε το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου, και τα φώτα έπεσαν στα 3.000 μέτρα στιπλ γυναικών όπου σημειώθηκε η 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.
Η Winfred Yavi με 8:44.39, για ελάχιστο δεν κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ 8:44.32 που κατέχει η Beatrice Chepkoechin από την Κένυα από το 2018. Έτσι η αθλήτρια από το Μπαχρέιν που γεννήθηκε το 1999. κατέχει τη 2η, 3η, 4η και 5η καλύτερη επίδοση στον κόσμο, δεν έχει πετύχει όμως τουλάχιστον ως τώρα και παγκόσμιο ρεκόρ.
Δείτε το βίντεο αυτής της κούρσας όπως και άλλων σημαντικών στιγμών του Diamond League της Ρώμης, όπως τα μετέδωσε η ΕΡΤ.
100μ. (Α) | «Αέρινος» Τεμπόγκο, ξεκίνησε να πανηγυρίζει πριν καν τερματίσει!
Σε δαιμονιώδη φόρμα η Νούτζεντ, πραγματοποιεί καλύτερη φετινή επίδοση με 12.24
Ξεσηκώνει τους συμπατριώτες του στο Ολίμπικο ο showman Τζιανμάρκο Ταμπέρι
«Καθάρισε» την πρωτιά με βολή στα 22.49μ. και ρεκόρ μίτινγκ ο Κράουζερ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
Το Σάββατο 12 Απριλίου είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια ξεχωριστή τρεξιματική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας, προσκεκλημένοι από την adidas και το community των adidas Runners Athens.
Run for the Kids with disabilities 2025 «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ Σάββατο απόγευμα 31 Μαΐου 2025 στη Βούλα