Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

Saucony

VICAN Carnation



Serres Ultra

Kallithea Run

Volos Run

Poseidon Half Marathon

Efklis Imitates

X-treme Stores

06 Απρ 25 ← πίσω

3ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας

Έναρξη εγγραφών του 3ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας

Με την επίσημη έναρξη των εγγραφών, ξεκινούν οι ετοιμασίες για τη διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου της Πάτρας.

Το μεγάλο ραντεβού με το σπουδαίο δρομικό event, το οποίο θα διοργανώσουν και φέτος το αθλητικό σωματείο «ΠΕΛΟΨ» και ο δημοσιογραφικός οργανισμός της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχει οριστεί για τις 6 Απριλίου 2025 και ήδη επικρατεί μεγάλη ανυπομονησία από τους φίλους του δρομικού κινήματος –και όχι μόνο– για να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή.

Αυτήν τη χρονιά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις διαδρομές: την κλασική των 21 χλμ., για πρώτη φορά αγώνα 10 χλμ., την καθιερωμένη διαδρομή των 5 χλμ. και τον αγώνα του 1 χλμ. για παιδιά. Οι διαδρομές συνδυάζουν το θαλάσσιο μέτωπο με τον αστικό ιστό της Πάτρας,

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, σε άνδρες και γυναίκες από την περιοχή μας, αλλά και από την Ελλάδα και το εξωτερικό να δώσουν το «παρών» στον αγώνα-γιορτή.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στο μήνυμά του δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει να στηρίζει τον αθλητισμό και κάθε δράση που συμβάλλει στην προβολή της Δυτικής Ελλάδας, αλλά  και στην ενθάρρυνση των πολιτών να αθλούνται. Ο 3ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας συμβάλλει στην ανάδειξη  των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της πόλης, καθώς εξελίσσεται στο μοναδικό θαλάσσιο μέτωπο και στον αστικό ιστό. Είμαι βέβαιος ότι οι συμμετέχοντες, οι αθλούμενοι και οι θεατές θα αναδείξουν την 6η Απριλίου 2025 ως ημέρα αθλητικής γιορτής. Εύχομαι και η φετινή διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και οι χιλιάδες δρομείς να απολαύσουν τον αγώνα και τη χαρά της συμμετοχής».

Ο πρόεδρος του Πέλοπα, Γιώργος Καούρης, δήλωσε τα εξής: «Με την έναρξη των εγγραφών για τον 3ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας ξεκινάει επί της ουσίας η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του σπουδαίου αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2025 στην πόλη μας. Οι δυο πρώτοι αγώνες προσέφεραν μοναδικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις σε όλους όσοι συμμετείχαν και διαφήμισαν ταυτόχρονα την Πάτρα, την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την πλευρά μας, ως Πέλοπας δεσμευόμαστε ότι η διοργάνωση του προσεχούς Απριλίου θα περιλαμβάνει ακόμη πιο πολλές εκπλήξεις και ακόμη πιο σπουδαία κίνητρα για να πάρει κάποιος μέρος. Κι όλα αυτά σε μια διαδρομή που χαρακτηρίζεται ως άκρως συναρπαστική, συνδυάζοντας τον αστικό ιστό και το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης μας».

Τέλος, ο εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον συνδυασμό «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής», Θεόδωρος Λουλούδης, έστειλε το εξής μήνυμα: «Οι ετοιμασίες για τον 3ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2025 έχουν ήδη ξεκινήσει και στόχος μας είναι να ακολουθήσουμε την ίδια διαδρομή που έχουμε χαράξει, προσθέτοντας, παράλληλα, και κάποια νέα ενδιαφέροντα στοιχεία που θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο και θα τραβήξουν τα βλέμματα δρομέων και επισκεπτών. Η επιτυχία της διοργάνωσης είναι ότι έχει ξεφύγει από τα στενά όρια ενός δρομικού μίτινγκ, δημιουργώντας εξωστρέφεια και προστιθέμενη αξία για την περιοχή μας και διαφημίζοντας και προβάλλοντας, ταυτόχρονα, την Πάτρα, την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα σε όλες τις γωνιές του χάρτη, τόσο εντός συνόρων, όσο και στο εξωτερικό. Όλοι εμείς από την πλευρά των διοργανωτών, δεσμευόμαστε ότι θα αποζημιώσουμε άπαντες, προσφέροντας έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, με ασφάλεια και έξτρα κίνητρα. Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και προσκαλούμε τους φίλους του αθλητισμού να δηλώσουν από τώρα συμμετοχή, καθώς άνοιξε η πλατφόρμα των εγγραφών. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε νέα ρεκόρ συμμετοχών, ανεβάζοντας συνεχώς τον οργανωτικό και αγωνιστικό πήχη. Σας περιμένουμε όλους στην Πάτρα για τον 3ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο. Ραντεβού στις 6 Απριλίου 2025».

Επισκέψου το https://patrashalfmarathon.gr για να κάνεις την εγγραφή σου νωρίς και να επωφεληθείς από τις μειωμένες τιμές.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη δρομική γιορτή!

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Τα Mizuno Hyperwarp Elite είναι τα αγωνιστικά παπούτσια της σεζόν! Fitness tracker: Καταγράφετε αποτελεσματικά την σωματική σας δραστηριότητα;

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
ΟΑΚΑ ΑΕ: Μαυρωτάς & Χανδακάς στο SportsPodcast – Ο Βρούτσης αφήνει την ΕΟΕ στο… διαβάστηκε Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026
Πώς να βρείτε το σωστό νούμερο παπουτσιού για υγιή πόδια Ο ρόλος της άσκησης στη δομή του σώματος
Nutrition News

Pepsico Gives Back Kifissia

Crete Marathon

Megara Peramos Pahi

Falanthos Trail

Πρέπει να διαβάσετε
04 Μάρ 26
Το On Cloudmonster 3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το On Cloudmonster επιστρέφει με την τρίτη του έκδοση και επιβεβαιώνει τη φήμη του σαν ένα εκπληκτικό αθλητικό παπούτσι για όσους αγαπούν ένα σταθερό μαλακό παπούτσι τρεξίματος με εντυπωσιακό στυλ.
27 Φεβ 26
29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2026»
Την Κυριακή 29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό! «PepsiCo Gives Back – Run. Smile. Repeat.»: Οι Αγώνες Δρόμου της PepsiCo Hellas για καλό σκοπό επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κηφισιά!
26 Φεβ 26
On Cloudrunner 3 : Μια εξαιρετική επιλογή για τα καθημερινά μας τρεξίματα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η On συνεχίζει να εξελίσσει τη σειρά των παπουτσιών της για τρέξιμο με το Cloudrunner 3, ένα μοντέλο σχεδιασμένο για δρομείς που θέλουν αξιόπιστη αντικραδασμική προστασία, σταθερότητα και άνεση στο καθημερινό τους τρέξιμο. Το δοκιμάσαμε και σας το παρουσιάζουμε:
24 Φεβ 26
Το νέο 1080v15 της New Balance είναι αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι σε εντελώς νέο επίπεδο
Γιατί το νέο 1080v15 της New Balance είναι ακριβώς αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι από ένα everyday running shoe — απλώς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
10 Φεβ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
02 Φεβ 26
Η New Balance παρουσιάζει τα νέα colourways του FuelCell SuperComp Elite v5
Η New Balance ανακοινώνει την άφιξη του FuelCell SuperComp Elite v5 σε Ελλάδα και Κύπρο To νέο αυτό version το οποίο αποτελεί το κορυφαίο αγωνιστικό μοντέλο για δρόμο, είναι σχεδιασμένο για δρομείς που στοχεύουν στην απόλυτη απόδοση από αγώνα 5 km, μέχρι και τον μαραθώνιο.


Thermaikos Coastal Half Marathon

Axios Running

Runster


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome