Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Άρθρα
Saucony TRIUMPH 22

Aletheia Vican

Kallithea Night Run

X-treme Stores
15 Σεπ 24 ← πίσω

On Cloudboom Strike: Μια εξαιρετική επιλογή για τους φετινούς σας αγώνες

Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης - Άγγελος Μαυρογιάννης

H On συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εξέλιξη στην ποιότητα των υποδημάτων της για τρέξιμο και πριν λιγο καιρό μας παρουσίασε το νέο της αγωνιστικό μοντέλο, το Cloudboom Strike.


Το On Cloudboom Strike είναι ένα καταπληκτικό παπούτσι για αγώνες μεγάλες αποστάσεων, ειδικά αυτές του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου. Ο Ultra- απορροφητικός HelionTM HF υπεραφρός και μια πρωτοποριακή drop- in μεσόσολα – την οποία η On αποκαλεί μια Bounceboard (σανίδα αναπήδησης) – σε ωθεί μπροστά με δύναμη. Είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε και μείναμε εντυπωσιασμένοι.



Φτιαγμένο για να μας βοηθήσει για γρηγορότερους χρόνους το Cloudboom Strike καινοτομεί στην αγωνιστική εμπειρία με βάρος 210 γραμμάρια (για το νούμερο 42,5)

Κατασκευασμένη με HelionTM HF, λειτουργώντας σαν μια drop-in μεσόσολα, η ultra- απορροφητική μεσόσολα και η Bounceboard κατασκευή προσφέρει μέγιστη επιστροφή ενέργειας, αντικραδασμική προστασία και απορρόφηση της πρόσκρουσης. Ιδανική για αγώνες μεγάλης διάρκειας και βεβαίως υπακούοντας πάντα στους κανονισμούς για το ύψος.

Το εξαιρετικά διαπνέον πάνω μέρος είναι μονοκόμματα φτιαγμένο από ένα ημιδιαφανές πλέγμα. Ο πολυεστέρας στο πάνω μέρος περιέχει τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένα υλικά. Υπερελαφρύ και διαπνέον, το μονοκόμματο ημιδιαφανές πλέγμα το πάνω μέρους βοηθάει στην αποφυγή της υπερβολικής αύξησης της θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Η σαν κλουβί κατασκευή κρατάει κάτω το πέλμα για μια ασφαλής, αγωνιστικά έτοιμη εφαρμογή.




Στρατηγικά τοποθετημένα τα CloudTec® στοιχεία δημιουργούν ένα γρηγορότερο και πιο απαλό ρολάρισμα, ενώ η υπεραπορροφητική μεσόσολα προστατεύει ενάντια στους κραδασμούς.

Καθ' όλο το μήκος του πέλματος, φτιαγμένη από άκαμπτο ανθρακόνημα, η σχεδιασμένη σαν κουτάλι Speedboard® λειτουργεί σαν ελατήριο, απορροφώντας ενέργεια και μεταφέροντάς την στο μπροστινό μέρος του πέλματος για όσο το δυνατόν πιο ισχυρή «απογείωση» γίνεται. Είναι σχεδιασμένη με καμπύλη και είναι άκαμπτο, για μέγιστη προώθηση.



Το On Cloudboom Strike είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φετινούς σας αγώνες καθώς είναι ελαφρύ στο πόδι και παράλληλα άνετο και μαλακό για να "ρολάρουν" τα πόδια και να σας οδηγήσουν σε ένα νέο ατομικό ρεκόρ.


Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα

Για περισσότερες πληροφορίες


Instagram: @orp_greece

Facebook: @On Greece & Cyprus

Επίσημος αντιπρόσωπος: 
Panellinios Agora Games MIKE
Αγ. Βαρβάρας 70 , Χαλάνδρι 15231
Τηλ +30 210 6749609 / 676



Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το RUNAWAY
Photo Credits: Energy Photos


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Ιατρικό έλεγχο έκανες πριν ξεκινήσεις το τρέξιμο; Αποκατάσταση μετά την προπόνηση με αυτούς τους 8 τρόπους!

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ποια είναι η σωστή τεχνική τρεξίματος; Πώς να ξεκινήσω το τρέξιμο από το μηδέν;
Πρόγραμμα Ασκήσεων για Αύξηση Μεταβολισμού Όταν Δεν Έχεις Χρόνο! 20 χρόνια πριν : 11ος Μαραθώνιος Ρώμης, 13 Μαρτίου 2005
Nutrition News

Thessaloniki Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
06 Ιουν 25
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
19 Μαϊ 25
Τρέξαμε με τους adidas Runners Athens και δοκιμάσαμε τα νέα Supernova!
Το Σάββατο 12 Απριλίου είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια ξεχωριστή τρεξιματική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας, προσκεκλημένοι από την adidas και το community των adidas Runners Athens.
07 Μαϊ 25
Το Σάββατο 31 Μαΐου 2025 «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας
Run for the Kids with disabilities 2025 «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία»
Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Σάββατο απόγευμα 31 Μαΐου 2025 στη Βούλα


Runster



©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse