|
|
Ενημέρωση
(436)
(505)
(5783)
(12023)
(1468)
(7062)
(1828)
(113)
(33)
|
|
Ημερίδα «Υγεία και Αθλητισμός – Βάλε το τρέξιμο στη ζωή σου»
διοργανώνουν την Ημερίδα :
«Υγεία και Αθλητισμός – Βάλε το τρέξιμο στη ζωή σου».
Διακεκριμένοι ομιλητές μας δείχνουν οφέλη της άσκησης στη σωματική και ψυχική υγεία μας .
Καθηγητές ,Ψυχολόγοι , Αθλητές , Προπονητές ,Διατροφολόγοι, Διαιτολόγοι , Εργοφυσιολόγοι θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους και τις απόψεις τους ,στα πλαίσια αυτής της Ημερίδας , όπου σιγουρά μας αφορούν όλους εμας που ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό και τον επαγγελματικό αθλητισμό αλλά και πολλους γονείς που τα παιδιά τους έχουν μπεί στο μονοπάτι του αθλητισμού !!!
Από μια τέτοια συνάντηση τόσο σημαντικών ανθρώπων κανείς ακροατής δεν αποχωρεί δίχως να έχει κερδίσει κάτι !!!
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 16-2-2025 σας προσκαλούμε στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου - Λυκείου Ραφήνας από την 10:00 - 14:00.
Εισοδος ελεύθερη !!!
Περισσότερα εδώ :
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
...διάβασε επίσης
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
|
|
Πρέπει να διαβάσετε
02 Ιουν 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
|
|
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο! Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο. Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα! Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
|
|
|
01 Ιουν 26
Το Σάββατο 25 Ιουλίου σας περιμένουμε στους Αγώνες Δρόμου «Ημεράσια» στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων
|
|
|
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2026 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ'' με τη συνεργασία της FOCUS ON Sports & Events και της RUNAWAY.
|
|
|
|
|