Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony TRIUMPH 22

Aletheia Vican

Kallithea Night Run

X-treme Stores
15 Ιουν 25 ← πίσω

Kerkini Lake Run 2025

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – KERKINI LAKE RUN 2025

Το Kerkini Lake Run επιστρέφει την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025, προσκαλώντας δρομείς κάθε επιπέδου σε μια μοναδική αθλητική εμπειρία δίπλα στη λίμνη Κερκίνη. Με φόντο έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, η διοργάνωση συνδυάζει την ομορφιά της φύσης, την αγωνιστική πρόκληση και την τοπική φιλοξενία, προσφέροντας κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό αγώνα τρεξίματος.

Στην 7η διοργάνωση του, το Kerkini Lake Run συνεχίζει να εξελίσσεται, διατηρώντας τις αγαπημένες διαδρομές των προηγούμενων ετών και παρουσιάζει μια νέα ασφάλτινη διαδρομή 10K στη δυτική γυρολιμνιά. Η διοργάνωση αποτελεί μια γιορτή του αθλητισμού, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να τρέξουν σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, να ξεπεράσουν τα όρια τους και να ζήσουν την εμπειρία του τερματισμού στο Λιμανάκι Λιθοτόπου.

Διαδρομές 2025

  • 21K: Χωμάτινη διαδρομή κατά μήκος της ανατολικής πλευράς της λίμνης, μέσα στο φυσικό περιβάλλον του υδροβιότοπου.
  • 10K (νέα διαδρομή!): Ασφάλτινη διαδρομή στη δυτική γυρολιμνιά, η οποία προσφέρει στους δρομείς την ευκαιρία να απολαύσουν τη λίμνη από μια άλλη οπτική, καθώς διασχίζουν έναν διαφορετικό τμήμα του τοπίου.
  • 7,5K: Χωμάτινη διαδρομή δίπλα στη λίμνη, ιδανική για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μικρότερη απόσταση ή ξεκινούν τώρα το τρέξιμο.
  • 1K Παιδικός Αγώνας: Για τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης, που θα ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής μέσα από μια διαδρομή γεμάτη παιχνίδι και περιπέτεια. Όλα τα έσοδα από τον παιδικό αγώνα θα ενισχυθούν από τη διοργάνωση, διπλασιάζοντας το συνολικό ποσό, και θα διατεθούν ως δωρεά για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.


Η διοργάνωση εγγυάται αναβαθμισμένες παροχές, προσφέροντας υψηλό επίπεδο οργάνωσης, απόλυτη ασφάλεια και πλήρη υποστήριξη για κάθε συμμετέχοντα. Παράλληλα, η εμπειρία δεν σταματά στον τερματισμό, καθώς το Kerkini Lake Run πλαισιώνεται από παράλληλες πολιτισμικές, αθλητικές και γαστρονομικές δράσεις, καθιστώντας το μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή για όλη την οικογένεια.

 

Έναρξη εγγραφών: 7 Φεβρουαρίου 2025

Οι εγγραφές ανοίγουν την  Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025, δίνοντας στους δρομείς τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τη θέση τους. Οι 100 πρώτοι εγγεγραμμένοι δρομείς σε κάθε αγώνα επωφελούνται από προνομιακή τιμή στη συμμετοχή τους.

 Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 15 Ιουνίου 2025
  Πληροφορίες & εγγραφές: www.kerkinilakerun.gr
  Επικοινωνία: info@kerkinilakerun.gr
  Διοργάνωση: Α.Ο.Η. - Kerkini Lake Runners
Τοποθεσία: Λιμανάκι Λιθοτόπου, Λίμνη Κερκίνη, Δήμος Ηράκλειας, Σέρρες

Η Κερκίνη σε καλεί… Είσαι έτοιμος να τρέξεις;

 

Για τη διοργάνωση,
Αθλητικός Όμιλος Ηράκλειας – Kerkini Lake Runners

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
20 χρόνια πριν : 11ος Μαραθώνιος Ρώμης, 13 Μαρτίου 2005 Ο Ολυμπιακός Ημιμαραθώνιος στη συμπρωτεύουσα με 210 συμμετοχές

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ιατρικό έλεγχο έκανες πριν ξεκινήσεις το τρέξιμο; Αποκατάσταση μετά την προπόνηση με αυτούς τους 8 τρόπους!
Το Απαραίτητο Μεταλλικό Στοιχείο για κάθε Δρομέα! H συμβολή των Ηλεκτρολυτών, της Καφεΐνης και των Βιταμινών Β+C σε καλύτερες επιδόσεις!
Nutrition News

Thessaloniki Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
06 Ιουν 25
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
19 Μαϊ 25
Τρέξαμε με τους adidas Runners Athens και δοκιμάσαμε τα νέα Supernova!
Το Σάββατο 12 Απριλίου είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια ξεχωριστή τρεξιματική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας, προσκεκλημένοι από την adidas και το community των adidas Runners Athens.
07 Μαϊ 25
Το Σάββατο 31 Μαΐου 2025 «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας
Run for the Kids with disabilities 2025 «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία»
Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Σάββατο απόγευμα 31 Μαΐου 2025 στη Βούλα


Runster



©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse