Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

Saucony

VICAN Carnation

NITECORE VASSILIKOS

Serres Ultra

Kallithea Run

Volos Run

Poseidon Half Marathon

Efklis Imitates

X-treme Stores

13 Απρ 25 ← πίσω

11ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα

11ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού ‘Αυτισμός–ΕΛΠΙΔΑ’ 2025



Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ‘ΕΛΠΙΔΑ’, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οικονομική στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και με την τεχνική στήριξη του Σ.Δ.Υ.Θ., συνδιοργανώνει με το Δήμο Ωραιοκάστρου τον 11ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, “Αυτισμός - ΕΛΠΙΔΑ”, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη, στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή, 13 Απριλίου 2025.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:

α. Διαδρομή 1 km          β. Διαδρομή 5+ km           γ. Διαδρομή 15 km

Ο 11ος Αγώνας Βουνού “Αυτισμός - ΕΛΠΙΔΑ”, των 1km, 5+km και 15km, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η διαδρομή των 15km προσφέρει στους αθλητές/δρομείς πολλά οφέλη από την εναλλαγή υψομέτρου και την υψομετρική διαφορά των 500 μέτρων.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών της άθλησης, είναι κυρίως η ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι τα παιδιά με αυτισμό, και η υποστήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με προσωπικό αριθμό, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, ιατρική υποστήριξη, βεβαίωση συμμετοχής, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και σνακ στον τερματισμό καθώς και δώρα στους τρεις πρώτους όλων των κατηγοριών. Επίσης, στο χώρο της αφετηρίας - τερματισμού υπάρχει wc και χώρος φύλαξης ιματισμού.

Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 11ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινωθούν στο site και στο Facebook της Μονάδας ‘ΕΛΠΙΔΑ’ και του Συλλόγου Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ‘ΕΛΠΙΔΑ’.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα:

Κώστας Κοντοδήμος | 699477767 |agonasdromouelpidas@gmail.com Σουλτάνα Κολέρδα | 6977893939 | autismelpida@gmail.com

 

Για το Δ.Σ.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ο πρώτος ντοπαρισμένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων – Τι είχε πάρει Ο τύπος που πουλούσε κάθαρση στον ελληνικό αθλητισμό και κουνούσε το δάκτυλο σε όλους ήταν απλά άλλος ένας κοινός τραμπούκος;
Κάνω πρωταθλητισμό. Πώς μπορώ να διαχειριστώ το άγχος; Γιατί Όλοι Τρέχουν;
Nutrition News

Pepsico Gives Back Kifissia

Crete Marathon

Backyard ultra Rodopi Runners

Anoixi Zois

Πρέπει να διαβάσετε
04 Μάρ 26
Το On Cloudmonster 3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το On Cloudmonster επιστρέφει με την τρίτη του έκδοση και επιβεβαιώνει τη φήμη του σαν ένα εκπληκτικό αθλητικό παπούτσι για όσους αγαπούν ένα σταθερό μαλακό παπούτσι τρεξίματος με εντυπωσιακό στυλ.
27 Φεβ 26
29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2026»
Την Κυριακή 29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό! «PepsiCo Gives Back – Run. Smile. Repeat.»: Οι Αγώνες Δρόμου της PepsiCo Hellas για καλό σκοπό επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κηφισιά!
26 Φεβ 26
On Cloudrunner 3 : Μια εξαιρετική επιλογή για τα καθημερινά μας τρεξίματα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η On συνεχίζει να εξελίσσει τη σειρά των παπουτσιών της για τρέξιμο με το Cloudrunner 3, ένα μοντέλο σχεδιασμένο για δρομείς που θέλουν αξιόπιστη αντικραδασμική προστασία, σταθερότητα και άνεση στο καθημερινό τους τρέξιμο. Το δοκιμάσαμε και σας το παρουσιάζουμε:
24 Φεβ 26
Το νέο 1080v15 της New Balance είναι αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι σε εντελώς νέο επίπεδο
Γιατί το νέο 1080v15 της New Balance είναι ακριβώς αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι από ένα everyday running shoe — απλώς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
10 Φεβ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
02 Φεβ 26
Η New Balance παρουσιάζει τα νέα colourways του FuelCell SuperComp Elite v5
Η New Balance ανακοινώνει την άφιξη του FuelCell SuperComp Elite v5 σε Ελλάδα και Κύπρο To νέο αυτό version το οποίο αποτελεί το κορυφαίο αγωνιστικό μοντέλο για δρόμο, είναι σχεδιασμένο για δρομείς που στοχεύουν στην απόλυτη απόδοση από αγώνα 5 km, μέχρι και τον μαραθώνιο.


Thermaikos Coastal Half Marathon

Axios Running

Runster



©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome