Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony

VICAN Carnation



Lefkada Green Half Marathon Night Run

X-treme Stores

05 Οκτ 25 ← πίσω

7ος Γύρος της Λίμνης Τσιβλού

7ος Γύρος της Λίμνης Τσιβλού

Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2025 είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Φόρμα εγγραφής στο link:

Την προκήρυξη και την φόρμα εγγραφής μπορείτε να τη βρείτε στο site του συλλόγου μας www.athinodoros.gr .

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025 ή και νωρίτερα αν συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των συμμετοχής δρομέων, προκειμένου να τυπωθούν εγκαίρως τα ονόματα των αγωνιζομένων επάνω στους αριθμούς συμμετοχής και να οργανωθεί αρτιότερα η εκδήλωση σε σχέση με τις προσφερόμενες παροχές προς τους δρομείς , (χρονομέτρηση,έπαθλα τροφοδοσία κλπ.)

Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σας περιμένουμε για να απολαύσετε τον αγώνα μέσα από το σπάνιας ομορφιάς τοπίο της λίμνης σε υψόμετρο 700 περίπου μέτρων στις γραφικές πλαγιές του Χελμού.

Ο Δήμος Αιγιαλείας και το αθλητικό μας σωματείο αφιερώνουμε τον αγώνα στους σκοπούς του ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή, καλώντας όλους να τρέξουμε μαζί για έναν καλό σκοπό και να απολαύσουμε τη φύση σε μια από τις ομορφότερες ορεινές διαδρομές της χώρας. Στον χώρο του αγώνα θα βρίσκεται συνεργείο για όσους θέλουν να δώσουν δείγμα σάλιου και να καταχωρηθούν στην τράπεζα πιθανών δοτών μυελού των οστών. Μπορεί ο καθένας να προσφέρει ελπίδα και ζωή!

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ενυδάτωση και αθλητική απόδοση: πόσο αφυδατωμένος είσαι; Διατροφική προσέγγιση για αποκατάσταση και πρόληψη τραυματισμών στη γυμναστική
Υπάρχει «ελάχιστη φυσική δραστηριότητα» για να είμαι υγιής; Η σημασία της σωστής επιλογής προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας για δρομείς: προστασία από τον ήλιο και την αφυδάτωση
Nutrition News

Run for Stroke

Salomon

Sifnathlon

Life Run

Vassiliki Lefkadas

Acheloos Run

Πρέπει να διαβάσετε
12 Μαϊ 26
Την Παρασκευή 22 Μαΐου στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία ο «5ος αγώνας δρόμου Όλοι Μαζί – Όλοι ίσοι»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την συνδρομή της δομής «Γέφυρα» διοργανώνει  από τις 18 έως και τις 24 Μαΐου 2026 την «5η Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για Άτομα με Αναπηρία», με σύνθημα: «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», ένας θεσμός που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού.

04 Μαϊ 26
SiFNaThLoN 30-31.05.2026: Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο
Το πανέμορφο νησί της Σίφνου προσκαλεί δρομείς και κολυμβητές να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία! SiFNaThLoN 30-31.05.2026. Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο
27 Απρ 26
23 Μαϊου Τρέχουμε στο Run For Stroke 2026 και στηρίζουμε ανθρώπους που επηρεαστεί από εγκεφαλικό
Το Σάββατο 23 Μαϊου 2026 τρέχουμε στον αγώνα δρόμου «Run For Stroke 2026» και στηρίζουμε ανθρώπους που επηρεαστεί από εγκεφαλικό επεισόδιο. Το Run For Stroke είναι ένας δρομικός αγώνας ευαισθητοποίησης αφιερωμένος στην πρόληψη, την ενημέρωση και τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν επηρεαστεί από εγκεφαλικό επεισόδιο.
17 Απρ 26
Evrytania Trail Races 2026: Η Ευρυτανία μας περιμένει 30 & 31 Μαϊου να τρέξουμε τα ελατοσκέπαστα μονοπάτια της
Σάββατο και Κυριακή 30-31 Μαΐου 2026 ο Σύλλογος “Ε4-ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ” συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Καρπενησίου το 5o EVRYTANIA TRAIL RACES με 7 αγώνες ορεινού τρεξίματος. 6K, 12K, 20K, 42K, 60K , 85K αλλά και τον παιδικο αγώνα Evrytanaki 1k.
05 Απρ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.




Axios Running

Runster



©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome