Υποδοχή των δρομέων του ΑΜΑ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στο χώρο των αφίξεων, ακριβώς απέναντι από την έξοδο Β (αφίξεις εντός Schengen) λειτουργεί, όπως κάθε χρόνο, Γραφείο Πληροφοριών για τους δρομείς του ΑΜΑ που φτάνουν στην Αθήνα αεροπορικώς.
Εκεί θα τους περιμένουν για να τους υποδεχτούν με θέρμη και ένα πλατύ χαμόγελο οι άνθρωποι της οργανωτικής επιτροπής και θα λάβουν την πρώτη ενημέρωση σχετικά με τον 42ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό.
Το γραφείο παρέχει γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τον τρόπο μετακίνησης των δρομέων προς και από το κέντρο της Αθήνας ή του σημείου διαμονής τους, καθώς και ενημέρωση για το πρόγραμμα της αγωνιστικής εβδομάδας, όπως και για τη Marathon Expo.
Παράλληλα, όσοι επιθυμούν, μπορούν να φωτογραφηθούν στο banner της διοργάνωσης και να υπογράψουν στο roll-up των αγώνων, απαθανατίζοντας τη στιγμή.
Το Γραφείο Πληροφοριών είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
