Run For The Kids With Dissabilities
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony

Kallithea Half Marathon

Hercules Mountain Marathon

Paraktios Dromos Patras

X-treme Stores
Athens Marathon EXPO 2026
13 Φεβ 26 ← πίσω

Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Φρανκς στα 400 μέτρα, με το πρώτο sub46 όλων των εποχών!

Ο Γιώργος Φρανκς έγινε σήμερα ο πρώτος Έλληνας όλων των εποχών, που κατεβαίνει τα 46.00 στον κλειστό στίβο. Ο αθλητής τερμάτισε σε 45.83 στα 400 μ. και κατέλαβε την ένατη θέση στον αγώνα, που έγινε στο Κλέμσον.

Ο 22χρονος αθλητής βελτίωσε το δικό του ρεκόρ, που ήταν 46.16 από τις 31 Ιανουαρίου. Ο ταλαντούχος αθλητής επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την εξαιρετική του κατάσταση, καθώς έφτασε μια ανάσα από το όριο για το Παγκόσμιο του Τορούν (45.80).

Η επίδοσή του αποτελεί την έκτη καλύτερη όλων των εποχών στον ανοιχτό στίβο από Έλληνα αθλητή. Ο Φρανκς κατάφερε να πετύχει τη σπουδαία επίδοση χωρίς συναγωνισμό, καθώς ήταν νικητής στη σειρά του, δίχως να έχει πίεση από τους αντιπάλους του.

Ο αθλητής βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τορούν όσο και για το Ευρωπαϊκό του Μπέρμιγχαμ, όπου δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει μια καλή παρουσία.


πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ακατάλληλα παπούτσια, πως να τα καταλάβω; Τα απαραίτητα για το τρέξιμο: Ποια αξεσουάρ και εφαρμογές για κινητά αξίζουν πραγματικά
Behind the Track | Επεισόδιο 2: Μαρία Ραφαηλίδου «Behind the Track»: Ιωάννα Σταματοπούλου: Η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στα θρανία και τα χιλιόμετρα εντός και εκτός σταδίων!
Nutrition News

Run For The Kids With Dissabilities

AtLife

Triple Tri

Atherina Run

Πρέπει να διαβάσετε
07 Σεπ 26
New Balance SC Elite v6: Φτιαγμένο για τη μέρα του αγώνα!
Όταν έχεις προπονηθεί για έναν συγκεκριμένο αγώνα, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Το νέο New Balance SC Elite v6 έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη στιγμή: για runners που θέλουν να τρέξουν γρήγορα και να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο πλεονέκτημα όταν έρθει η ώρα να τα δώσουν όλα.
23 Αυγ 26
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας - Πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026 το απόγευμα, στο χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.Π.Α.Β. - πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας), αγώνες δρόμου με την επωνυμία «Run for the kids with disabilities - Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία».
21 Αυγ 26
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου «1st Prostate Cancer race – Τρέχουμε για την Πρόληψη»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Προστάτη, η οποία τιμάται διεθνώς κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου , η Europa Uomo Hellas αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης του 1ου Αγώνα Δρόμου για τον Καρκίνο του Προστάτη, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
05 Αυγ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.


B2Run

Runster





©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome