Run For The Kids With Dissabilities
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ενημέρωση
Saucony

Kallithea Half Marathon

Hercules Mountain Marathon

X-treme Stores

14 Μάρ 26 ← πίσω

Αυτή είναι η διαδρομή του 10ου NFL Athens στο Πεδίον του Άρεως!

Το 10ο επετειακό No Finish Line Athens θα φιλοξενηθεί σε νέα διαδρομή μέσα στο καταπράσινο και πανέμορφο Πεδίον του Άρεως, όπου από 22 έως 26 Απριλίου χιλιάδες δρομείς και περιπατητές πολίτες, δίνουν ραντεβού με την κοινωνική προσφορά σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για πέντε ημέρες, 100 ώρες συνεχόμενα, η καρδιά της Αθήνας θα… χτυπά στον ρυθμό κάθε βήματος του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα, που γίνεται για καλό σκοπό και από το 2017 με την έως τώρα καταγραφή 633.000 χιλιομέτρων Αγάπης, στηρίζει αδιάκοπα το «Μαζί για το Παιδί».

Η φετινή κυκλική διαδρομή έχει μήκος 800 μέτρα με σημείο εκκίνησης αλλά και τερματισμού μπροστά στον έφιππο ανδριάντα του Β. Κωνσταντίνου Α’. Είναι μία προστατευμένη ευθεία διαδρομή διπλής κατεύθυνσης μέχρι το σιντριβάνι της γαρδένιας (με επιστροφή στην πλατεία του έφιππου ανδριάντα), πολύ εύκολα προσβάσιμη και ιδανική για όλους: δρομείς, περιπατητές, μικρούς και μεγάλους.

Κάθε κύκλος που θα καταγράφεται από κάθε άτομο, θα μπαίνει στον «κουμπαρά» προσφοράς στα παιδιά που έχουν ανάγκη και από το σύνολο των στροφών και χιλιομέτρων θα προκύψει η συνολική επετειακή δωρεά στο Μαζί για το Παιδί για την υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων.

Το Πεδίον του Άρεως μεταμορφώνεται σε έναν ανοιχτό, ασφαλή και απόλυτα οργανωμένο χώρο άθλησης όπου η έννοια του… τερματισμού χάνει τη σημασία της, καθώς εδώ δεν υπάρχουν όρια και κανείς δε σταματά να προσφέρει!

Σημαντική ενημέρωση για την είσοδο – έξοδο στον αγώνα

Η κεντρική και μοναδική είσοδος–έξοδος στον αγώνα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την πύλη που βρίσκεται στον έφιππο ανδριάντα του Β.Κωνσταντίνου Α’, στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυρομματαίων.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες να χρησιμοποιούν μόνο το συγκεκριμένο σημείο πρόσβασης, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή ροή, η ασφάλεια και η σωστή καταγραφή των χιλιομέτρων.

Το No Finish Line δεν είναι απλώς ένας αγώνας. Είναι μια διαρκής υπενθύμιση ότι η συλλογική προσπάθεια μπορεί να μετατρέψει ένα απλό βήμα σε πράξη αγάπης.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή:

https://www.nflathens.com/product-category/engrafes-agonon


Ραντεβού στις 22–26 Απριλίου 2026 στο Πεδίον του Άρεως.

Γιατί στο NFLAthens η διαδρομή έχει σκοπό και κανένα βήμα δεν πάει χαμένο.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Φυσική κατάσταση: Πώς θα διαπιστώσετε το επίπεδο της φόρμας σας Δυναμικό βάδισμα : η τεχνική του και τα μυστικά για να το κάνετε σωστά

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Γιατί οι αλλαγές του καιρού προκαλούν πόνο στο μυοσκελετικό σύστημα; Έχει θέση η φυσική δραστηριότητα στην αντιμετώπιση του καρκίνου;
Κάνω πρωταθλητισμό. Πώς μπορώ να διαχειριστώ το άγχος; Γιατί Όλοι Τρέχουν;
Nutrition News

Run For The Kids With Dissabilities

Park Run Minos Kyriakou

Sparta Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
11 Ιουλ 26
Το Evrytania Everlap Endurance Series 24h-12h-6h-3h έρχεται στο Καρπενήσι
Το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2026 το Evrytania Everlap Endurance Series 24h-12h-6h-3h, μια καινούρια διοργάνωση υπεραποστάσεων από τον σύλλογο ΄΄Ε4-ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ΄
02 Ιουν 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο!
Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο.
Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα!
Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
02 Ιουν 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
01 Ιουν 26
Το Σάββατο 25 Ιουλίου σας περιμένουμε στους Αγώνες Δρόμου «Ημεράσια» στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2026 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ'' με τη συνεργασία της FOCUS ON Sports & Events και της RUNAWAY.


B2Run

Runster





©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome