Thessaloniki Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ενημέρωση
OAKLEY

Saucony

VICAN Aletheia



Hercules Mountain Marathon

Olympic Day Run

X-treme Stores

03 Ιουν 26 ← πίσω

Kerkini Lake Run Συνεχίζουμε. Με την ίδια φιλοσοφία, σε νέα εποχή

Αγαπητοί φίλοι, δρομείς, εθελοντές, συνεργάτες, χορηγοί, προμηθευτές,

 

Οι Kerkini Lake Runners, η ομάδα που από το 2011 διοργανώνει τον αγώνα Kerkini Lake Run στη Λίμνη Κερκίνη, συμπληρώνουμε φέτος μια πορεία 15 χρόνων και 7 διοργανώσεων. Η διοργάνωση, λίγο πριν την ενηλικίωσή της και με την ορμή της εφηβείας, είναι έτοιμη για αλλαγές, νέες περιπέτειες και νέους στόχους.

Το 2011 ήμασταν μια παρέα δρομέων που τρέχαμε χρόνια γύρω από τη Λίμνη και είχαμε ένα όνειρο: να μεγαλώσουμε την παρέα μας διοργανώνοντας έναν αγώνα. Και η παρέα πράγματι μεγάλωσε.

Από την πρώτη στιγμή στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι:

 

  • στον αθλητή που ξυπνά Κυριακή πρωί, πριν καν χαράξει, για να απολαύσει με το σώμα και την ψυχή του την ομορφιά του τρεξίματος και της διαδρομής
    • στον εθελοντή που «τρέχει» περισσότερο από τους δρομείς, χωρίς μετάλλιο, χωρίς δημοσιότητα και χωρίς προσωπικό όφελος
    • στον μεγάλο χορηγό αλλά και στον μικρό, που στηρίζει διακριτικά την προσπάθειά μας
      • σε όλους όσοι είναι δίπλα μας, θεσμικά ή φιλικά, συμβάλλοντας τόσο στην προβολή όσο και στην προστασία του φυσικού πλούτου της Λίμνης.


Πιστεύουμε πάντα ότι ένας αγώνας ανήκει στον τόπο όπου διεξάγεται και στους ανθρώπους που τον κατοικούν. Γι' αυτό, σε κάποιες διοργανώσεις, αλλάξαμε την αφετηρία και ξεκινήσαμε από διαφορετικά χωριά γύρω από τη Λίμνη, όχι απλώς για την ποικιλία, αλλά για να μοιραστούμε τη γιορτή με όλη την περιοχή, να απολαύσουμε τις ομορφιές της Λίμνης από διαφορετικές πλευρές και να σταθούμε δίπλα στις τοπικές κοινότητες που μας φιλοξενούν.

Κύριος στόχος μας είναι πάντα όλοι εσείς που συμμετέχετε, με οποιοδήποτε ρόλο, να φεύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον φυσικό πλούτο της περιοχής αλλά και για τη διοργάνωση.



Επιδιώκουμε πάντα με ανιδιοτέλεια να προσφέρουμε έναν αγώνα-γιορτή για τους αθλητές, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές μας, απέναντι στην εμπορευματοποίηση των πάντων, την instagramοποίηση και την αυτοπροβολή. Πιστεύουμε βαθιά στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται στις διαδρομές και στους αγώνες, σε μια εποχή που πολλές φορές μετρούν περισσότερο τα stories παρά οι ιστορίες, τα φίλτρα παρά οι άνθρωποι και το «ανέβασέ το γρήγορα» παρά το «ζήσε το πραγματικά».

Πιστεύουμε σε έναν αγώνα όπου γνωρίζεις το όνομα του εθελοντή που σου πρόσφερε νερό, την ιστορία του χωριού απ' όπου ξεκίνησες και το πρόσωπο του δρομέα που έτρεχε δίπλα σου. Σ’ έναν αγώνα που μετριέται από τις σχέσεις που γεννά και τις αναμνήσεις που αφήνει και όχι μόνο από τα likes που συγκεντρώνει.

Ακούγοντας τις προτροπές πολλών αθλητών και φίλων που συμμετείχαν στους αγώνες μας, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να αλλάξουμε εποχή, μεταφέροντας τον αγώνα στην χειμερινή περίοδο, ώστε να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε την άγρια ομορφιά της Λίμνης Κερκίνης.

Αλλάζει μόνο η εποχή — η φιλοσοφία μας παραμένει πάντα η ίδια.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι τη φετινή χρονιά δημιουργήθηκε μια νέα διοργάνωση με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στη διοργάνωσή μας, όπως διαδρομές και χρονική περίοδος. Για λόγους σαφήνειας, αλλά και από σεβασμό στην ιστορία της κάθε προσπάθειας και κυρίως σε όλους εσάς που τρέξατε μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θεωρούμε σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι οι δύο διοργανώσεις είναι διαφορετικές και ανεξάρτητες μεταξύ τους. Στη νέα διοργάνωση ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Οι Kerkini Lake Runners ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια Κυριακή του χειμώνα. Καλή αντάμωση στα αγαπημένα μας μονοπάτια.


Σας ευχαριστούμε. Με εκτίμηση,

Kerkini Lake Runners

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Υπάρχει «ελάχιστη φυσική δραστηριότητα» για να είμαι υγιής; Η σημασία της σωστής επιλογής προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας για δρομείς: προστασία από τον ήλιο και την αφυδάτωση

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Βίντεο : Επιστημονική Ημερίδα «20 χρόνια Μαραθώνιος της Ιστορίας» Παρουσίαση Σχεδίου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας
Καλοκαίρι και άσκηση στην παραλία Διατροφή ή Άσκηση; Τι είναι πιο σημαντικό για την υγεία;
Nutrition News

Louis Tikas

Polylofos Run

Πρέπει να διαβάσετε
07 Ιουν 26
Το Σάββατο 25 Ιουλίου σας περιμένουμε στους Αγώνες Δρόμου «Ημεράσια» στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2026 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ'' με τη συνεργασία της FOCUS ON Sports & Events και της RUNAWAY.
02 Ιουν 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο!
Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο.
Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα!
Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
02 Ιουν 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
04 Μαϊ 26
SiFNaThLoN 30-31.05.2026: Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο
Το πανέμορφο νησί της Σίφνου προσκαλεί δρομείς και κολυμβητές να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία! SiFNaThLoN 30-31.05.2026. Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο


B2Run

Runster




©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome