|
|
Ενημέρωση
(436)
(505)
(5785)
(12030)
(1468)
(7063)
(1829)
(113)
(33)
|
|
Ακύρωση 5ου Alfeios Trail Run
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΙΕΡΑΞ ΚΑΛΥΒΑΚΙΩΝ ενημερώνει την δρομική κοινότητα και το κοινό ότι ο 5ος Alfeios Trail Run 2026 δεν θα διεξαχθεί, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα Σαββάτου 22 Αυγούστου 2026. Μετά την έκτακτη σύσκεψη των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνος, όπου αξιολογήθηκαν με υπευθυνότητα όλα τα οργανωτικά και τοπικά δεδομένα. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού λόγω της απώλειας ενός νέου ανθρώπου, φίλου και συγχωριανού μας, αποφασίστηκε ομόφωνα η μη διεξαγωγή του αγώνος.
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους δρομείς, τους εθελοντές και τους φίλους του αγώνος για την αμέριστη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα μας παραμένει ενεργή με κύριο μέλημα να συνεχίσει την προσπάθεια να προσελκύσει όσο περισσότερους συμπολίτες μας στο χώρο του αθλητισμού. Η Οργανωτική Επιτροπή του Alfeios Trail Run.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
...διάβασε επίσης
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
|
|
Πρέπει να διαβάσετε
02 Ιουν 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
|
|
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο! Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο. Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα! Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
|
|
|
01 Ιουν 26
Το Σάββατο 25 Ιουλίου σας περιμένουμε στους Αγώνες Δρόμου «Ημεράσια» στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων
|
|
|
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2026 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ'' με τη συνεργασία της FOCUS ON Sports & Events και της RUNAWAY.
|
|
|
|
|